Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
en mar azelso resznel hozzaszoktam hogz isaac mernok ur korul minden robban, borul omlik, eg.
szerintem ez a vedjegye es tok jo poen amellett hogy igazabol mernok es mindent megjavitania kene..
unalmas is lenne ha sikerulnenek a dolgok es csak a szembe jovo nekrok foglalnanak le. -
nincs olyan hogy konkrét Op fegyverek. kinek mi. én pl a sima plazmát szoktam megcsinálni olyanra hogy jöhet ellenem bárki és bármi. de van egy ugyanilyen egykezes kisfegyver ami szintén elég egy teljes végigjátszáshoz.
(#435) WayneGace én az ellökdösést nem nagyon szeretem már. előző részekbe jó volt mert ott sebzése is volt a force gun-nak. konkrétan volt hogy rálőttem vele a dögre és leszakadt minden végtagja. de itt már tényleg csak lökdösni elég szóval meg is haragudtam hogy legyengítették az egyik kedvenc fegyóm. meg nem is fogok kétféle lövést használni folyamat. én azt szeretem ha egy fegyver minél egysserűbb kompaktabb. szóval inkább rakok felülre egy csövet ami mindíg jó alulra meg egy olyat amit csak ritkán sütök el de az viszont rendet rak. lökés helyett meg szátázisolok vagy rakok fegyóra stázis support-ot.
de pont ez lett nagyon jó az új részben. ahány ember annyi felé alakíthatja kedvére a neki legkényelmesebb leghatékonyabb OP fegyvert.
-
WayneGace
őstag
Én craftoltam a fegyvereket. Mind a kettő kétkezes. Alulra plazma mindkettőben. Így el lehet lökni majdnem mindenkit, a gyengébbeket az is megöli. Az egyikben felülre military engine, precision tips-t használva. Egy lövés a nekromorfok nagy többsége. Nagyon erős. A másik fegyverbe pedig felülre tesla, azzal a változtatással, amellyel egy forgó elektromos vágószerűséget lő ki. Jön a nekromorf, plazmával feldöntöm, rálövök a teslával és az darabokra vágja, a végén még robban is egy kicsit. Na az tényleg végez minden normális méretű, nem regenerálódóval.
-
minimum egy normal-t tolj.
nekem elsőre kicsit kusza volt a fegyverfejlesztés így a végére nem is lettek túl erős fegyvereim se a ruha nem lett maxos szóval el voltam normalon is. viszont ha már átlátod a fejlesztéseket és többször is toltad az előzőeket azaz ismered a dörgést akkor a lehetetlentől könnyebb fokozatokat felejtsd is el.
én toltam egy normalt utána lehetetlen. azután pedig a 3 komojabb fokozat. klasszik, túlélő és hardcore. -
mcmike
őstag
Ha tényleg tegnapi patch-ről van szó, akkor azt nem tudom mi lehet, de 4GB az rendkívül soknak tűnik.
Akár már egy Awakened DLC is bőven elférhet benne...
Amíg nem játszottad végig, addig csak a standard módon kezdheted el, de abból inkább a nehéz fokozatot ajánlom. Sokan írták hogy még így is könnyű lett...

Patch-nek utánanézek ha hazaértem...

-
törölt tag
Szerintem azért kaptál "frissítést", mert felraktad a magyarítást és az origin a változások miatt auto letöltött pár fájlt (lényegében a játékfájlok 5 több gigás archívumba vannak csomagolva).
Van, hogy még ez sem kell hozzá és elkezdi letölteni a játékot / DLC-ket, mintha ott sem lennének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
- Újszerű Oled Steam Deck 512Gb ( Garancia 2028 decemberig )
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest