Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Először csak néztem hogy két fps-en kiakadsz de aztán továbbolvasva láttam a géped.
Na most én sose használtam fps métőt szal nemtom mennyivel ment és hála égnek nincs is szemem hozzá hogy észrevegyem hogy 60 vagy csak 58.
A lényeg hogy régebben többen is voltak itt olyan problémával hogy tul jó gépük volt és az okozott problémát. Az segített hogy visszahúzták a kártyát.
Gtx 960-al kizárt hogy ne menjen jól a játék.
De igaz lehet az is amit írtál hogy optimalizálási probléma. Én anno mikor megjelent, egy középkategóriàs kártyával toltam max-on gond nélkül ami a te kártyádnal jó ha a harmadát tudta.
Szóval nem tudom itt most mi lehet a probléma de hogy a gèped még tudna futtatni még egy ds3-at is az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák

- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest