Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most jutottam oda. Én úgy emlékszem régen magától nyílt ki miután meg volt a kód. De most látom hogy rá is kell nyo,ni az ajtóra és úgy nyílik. Gondolom ez megvolt de hátha emiatt akadtál meg.

Am vegyél fel origins-be és lehet összefutunk valamikor.Más.
Most próbáltam ki először a fegyver craft módot. Az milyen hogy a fegyver crafting módba nincs végtelen nyersanyagom? Azt hittem ott mindent ki lehet próbálni elvégre úgysem tudom kivinni onnan, ezzel szemben volt amit nem tudtam kipróbálni mert le sem tudtam gyártani az alkatrészt.. Persze össze volt már rakva minden de hátha elfelejtettem valamit. Meg minek a nehézségi fok mikor ki se tudok menni a teremből ott pedig nem jön semmi ellenél.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vírusirtó topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Filmvilág
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- HP Probook 430 G6 (Intel Core i5-8265U, 13,3" FullHD) több darab, akár 19.990Ft
Üzleti előfizetők hirdetései
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest