Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez a Pure survival a legkomolyabb játékmód!
az ugye a lényege hogy nem kapsz semmit csak alapanyagot és amire szükséged van azt craftold le magadnak. magyarul éld túl munkapadtól munkapadig.
de hogy ilyen szinten nem ad semmit azt én sem gondoltam.
azt hittem nem ad hp-t, stázis töltőt meg lőszert.
de ez semmit nem ad! se áramkört se fegyver alkatrészt se supportot se semmit. vicces lesz így végigtolni.
jó egyébként előfordul hogy van egy sima ember hulla és mellette van egy hp. de ez ritka. lőszert egyben meg még nem láttam.
viszont az jó hogy nem tud megtelni az inventory. mert hogy ugye az alapanyagokat külön helyre rakja és most nem kapunk. tehát max pár helyet kell szabadon hagyni ha esetleg kap az ember alapanyagos dobozt. mert azt azért ad.kb elköltöttem muszájból lőszerre meg hp-ra az alapanyagokat és nem mondhatnám hogy a fegyverem úgy van fejlesztve ahogy azt megszoktam.
okég hogy a HC ba nem szabad meghalni de egyébként meg sokkal könnyebb fejlődni mert ott ugye ad alkatrészeket és az eladásából jön be alapanyag. na itt ez rögtön kiesik.bár itt ugye meg szabad halni. nem törlődik a save de akkor is ezekkel a feltételekkel ez az igazi nehéz fokozat és DS hangulat.
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest