Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
na végére értem.
Jónagy f.sság hogy isaac nem menekült meg. jó tudom. a feliratok után még beszól rádión szóval életben van. meg van dlc is ami nemtudom hogy ez után játszódik vagy hogy de majd egyszer az is sorra kerül.
játék végefelé mojoltam a bench-él és észrevettem hogy az itemeket el is lehet adni és kapok érte alapanyagokat. jó tudni..

meg én azt hittem hogy vannak ezek a fegyver tuning kockák osz jóvan. ja hogy ebből vannak fokozatok is. kaptam a vége után sárgát meg pirosat meg ilyenek. ja meg ha lett volna hozzá alapanyagom akkor craftolni is tudok ilyet. végig ott volt az orom előtt de sose figyeltem.Boss fight meg hurka volt mint minden részben. de azért jó volt. végén hogy széttéptem a testét. de teccett.

ja és persze plasma cutter-el öltem a boss-t. lehet lesz jobb fegyver de első végigjátszást azt csakis plasmával.

azért volt néhány halálom a játékban. elején hiányoltam is a nem ellenfél okozta halált de a falmászásnál megkaptam azt s rendesen. mikor leng egy nagy ketrec és két marhanagy sziklakockát is rámomlaszt. na ott biztos elvoltam egy órát..
Új hozzászólás Aktív témák

- Philips Evnia 27" colos gaming monitor (27M2N3200A) sértetlen állapotban
- Mac Mini M1 8GB / 256GB + Satechi stand Kombó
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- Dell i7 1355u(12x5Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,8-48/256-1TB,világító billentyűzet,Új állapot
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest