- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Közben sikerült megoldanom a DLC mizériát sőt! bár időm nem nagyon van játszani de pont most hagytam el az általad írt napkollektorost részt és összességében hát hogy is mondjam... a DS1 topikjában írták páran, hogy ne nagyon hasonlítsuk az első részhez mert ez inkább akció mint survival horror és valóban. Ebben a részből szinte minden hiányzik ami az elsőt azzá tette ami. Az atmoszférája a két játéknak ég és föld, persze vannak jó pillanatai a game-nek ezt nem tagadom, 1-2 átvezető animáció (sőt eddig az összes) meglepően élvezetesre sikeredett, a játék tempója is megnyerő, sokkal jobb lett volna a DS 1-et ilyen sebességgel játszani... (engem ez nagyon megofogott)
Rövid! Alig játszottam vele és (tudomásom szerint) már csak egy fejezet van hátra. No meg a ruhák. Most én vagyok ennyire bamba vagy 7 fejezeten keresztül mind ezidáig 1 db ruhát adott a játék ráadásul pechemre pont az Impulzuskarabélynak kedvez a bónusza
(amit ugye meg sem vettem) Valahogy az első részben ezt is olyan szépen fokozatosan lehetett fejleszteni nem? 
szóval én sem ájultam el annyira a DS2-től és bár tartom azt, hogy önmagában ez egy nagyon jó kis akció game de mint Dead Space (szvsz) nem működik.
szerk.: ja igen, én sokkal jobban tudtam azonosulni a "néma" Isaac Clarke karakterével.
úgy éreztem hozzátesz a horror feelinghez még egy adagot, jobban átjött, hogy egyedül vagyok...
Ettől függetlenül nagyon várom, hogy mi lesz a történet vége.
Új hozzászólás Aktív témák

- Nyaralás topik
- VPN topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(amit ugye meg sem vettem) Valahogy az első részben ezt is olyan szépen fokozatosan lehetett fejleszteni nem? 
úgy éreztem hozzátesz a horror feelinghez még egy adagot, jobban átjött, hogy egyedül vagyok...