- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Hát szégyellem, hogy nem pontosan tudom idézni (bár tegnap volt egy kis mulatozás, szóval lehet, ezért :-) de ketten beszélgetnek, talán egy katona és a felettese és mondja az egyik hogy megsemmisült a jelölőoszlop, mire a másik hogy nem gáz, mert van még 11(?). Azért ez elég jó, hogy még legyen 20 epizód :-)
HC-val csak annyi, hogy tök béna vagyok és azt mondja, háromszor lehet menteni az egész játékban. Hát én vagy 100x mentettem, szóval ez kizárt, mert rohadt frusztráló lenne, ha felétől újra kéne kezdeni, márpedig voltak olyan részek, aminek többször is neki kellett futni :-)
Az mondjuk mókás, hogy a jelölőoszlopba annyi skuló kellett, mint abba a nagy dögbe, amelyik a két mellső lábára támaszkodva rohan feléd. Max. 2-3x lehet vele találkozni, általában összezár vele egy terembe téged a játék, azután oldd meg :-)
Mindig a sárgát lődd! :-)))
Új hozzászólás Aktív témák

- Gothic Remake - Fókuszban a játék világa
- Cyberpunk 2077
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Elektromos autók - motorok
- Assetto Corsa EVO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hobby rádiós topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Szobalámpának is nézhető a Huawei új Wi-Fi 7 routere
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- PowerColor Red Devil RX 6900 XT Ultimate (XTXH chip) - Full dobozos, gyári kártyatámasszal
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- ASUS ROG Swift PG32UCDM QD-OLED 4K 240Hz gamer monitor eladó / BOLTI ÁR 500E+
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest