Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Lehet, hogy kipróbálom, de tényleg volt olyan hely, ahol szétszedtek és az nagyon, de nagyon frusztráló érzés. Sőt, ki fogom próbálni, hadd szóljon :-) Amúgy én is csak plazmavágóval mentem végig mindkét epizódon, más fegyvert meg sem vettem, csak ezt fejlesztgettem. A játék ebből a szempontból igazán korrekt, 80%-ban olyan töltényt ad, ami a legtöbbet használt fegyveredhez kell.
Na, akkor te is játszottál mindennel az fps világában. Én mondjuk kiemelném még a Q1-Q2-U1-et, ezeket a 2000-es évek elején évente egyszer végigtoltam, plusz a MP1-2, de amit 10+ -szor, az a Mirror's Edge. Egyszerűen ő lett nekem a No.1. fp((r)unner?), a Nagy Ő :-)
Most a DS-re rákattantam, de annyira átkozottul nyugtalanító (dícséret a készítőknek), hogy egészen más élmény, mint mondjuk a Max Payne. Direkt semmit sem olvastam el a sorozatról, úgyhogy nagyon várom, hová fejlődik a DS3-ban a sztori.
-
looser
addikt
Valaki ezt írta egy külföldi fórumon:
"The final battle could be longer, but I was a bit thrown off how Nicole betrayed us. However, that gave the main char access to a new and hotter girlfriend, so yeah."
Imádnivalóan kocka megfogalmazás :-)
-
looser
addikt
Hát szégyellem, hogy nem pontosan tudom idézni (bár tegnap volt egy kis mulatozás, szóval lehet, ezért :-) de ketten beszélgetnek, talán egy katona és a felettese és mondja az egyik hogy megsemmisült a jelölőoszlop, mire a másik hogy nem gáz, mert van még 11(?). Azért ez elég jó, hogy még legyen 20 epizód :-)
HC-val csak annyi, hogy tök béna vagyok és azt mondja, háromszor lehet menteni az egész játékban. Hát én vagy 100x mentettem, szóval ez kizárt, mert rohadt frusztráló lenne, ha felétől újra kéne kezdeni, márpedig voltak olyan részek, aminek többször is neki kellett futni :-)
Az mondjuk mókás, hogy a jelölőoszlopba annyi skuló kellett, mint abba a nagy dögbe, amelyik a két mellső lábára támaszkodva rohan feléd. Max. 2-3x lehet vele találkozni, általában összezár vele egy terembe téged a játék, azután oldd meg :-)
Mindig a sárgát lődd! :-)))
-
looser
addikt
Most játszottam végig normalon és szuper volt :-)
Nagyon nem hiszem, hogy hc-ban nekiugranék. Valaki végignézte a stáblistát? Rohadt kíváncsi vagyok a harmadik részre, lassan települ. Isten áldja a Humble Bundle-t :-)
Apropó, az újraéledő dögre a sztázison kívül nem is kell pazarolni, nem?SPOILER
A végén, amikor már megjelennek a főszereplők nevei, nagyon nem kéne még az a gravitációs repülés... Anélkül is tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák

- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest