Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nokia párti
üzenetére
a legmocsokabb alatt pont azt értettem hogy gyors. ugrál ide oda stb. főleg mikor már a feketék jönnek belőle. 2. részben van egy terem ahol jön egy karantén aztán két nagyhasu. azok nem vészesek de aztán jön összesen 6db leaper és emiatt az a terem HC módba kritikus pont volt. főleg mert nem egyesével hanem ha nem ölöd le őket hamar akkor akár az egész csapat is rád ront egyszerre. szóval ő az az ellenfél a játékba aki tényleg ellenfél.
divider hangja nekem telefonon ébresztőhang volt. ara tuti felkelek!

ds2 ishimura fejezete a legjobb. ott visszatér a ds hangulat. persze elvégre az ishimura-n vagyunk. de az a sok leragasztott fal, az a kurvanagy csend, a kivilágított vérfoltok meg ugye az emlékek. nagyon ott van.
szerintem nem nehezebb a 2. rész.
alapból itt már az első pár fejezet alatt tudtam olyan plasma-t csinálni aminek a sebzése és a tára max-os.
az első rész imp fokozatán legalább a játék feléig eljut az ember mire azt mondja hogy értelmes a sebzés és a sztázis is alakul már.
van egy két húzós rész ahol vagy kicsi a hely vagy karantén van de ezeket leszámítva ez sem nehezebb mint az első.
meg itt már normálisan működik a kinézis. tudod dobálni a csápjukat meg mindent ami hegyes. marha nagy előny tud lenni. az elsőben lapjával kinéziselte csápot és nem is sebzett.én mikor legelőször toltam a 2. részt zealot-on még ott jártam amit az elsőben megtapasztaltam. hogy a plasma minden helyzetben megállja a helyét. szóval zealot először plasmával volt meg.
aztán már legközelebb használtam detonator-t és contact beam-et de azokkal meg igen könnyű lett a játék.persze én már minden részt letoltam minden fokozaton. de tőlem ez alap. a kedvenc és kb egyetlen olyan lövöldözős játék ami tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák

- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest