Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Predator2
üzenetére
Legtöbb fegyver jó valamire, a cutter meg mindenre.
A belező jó ha csak egy jön, a gépfegyver jó ha pazarolni akarod a lőszert, az ív fegyver (én az elsőt csak magyarul toltam szóval nem is vágom a fegyók angol nevét) az alaból nem lenne rosz, de olyan lasdu a lövedéke hogy az ellenfél nem ott és nem úgy van mint ahova én céloztam.
Van ez a chargeolós fegyver, contact beam talá. Na az jó ha van időd feltölteni, azt szerettem.
De ha mondani kell egyet amit sokat használtam az a force gun (közbe jutnak eszembe) vagyis hullámfegyver.
Mondjuk azt ki kell húzni hogy jó legyen de utána elég jó.
Az ugye egy lökéshullámot lő, szóval nem nagyon kell vele célozni.
Sokszor mentett meg úgy hogy csak spameltem a lövést, és ami jött felém arról szakadtak a végtagok, mert ugye ez egyszerre sebzi mindenhol az ellenfelet.
Lángszóróról már írtam, kritikán aluli. -
olbaidhun
őstag
válasz
Predator2
üzenetére
Ahogy előttem a kolléga is mondta, (#1687) Kvelstadt
a játék alaptermészete, hogy könnyebb végezni a szörnyekkel, ha leestek lábról... namost ahogy haladsz előre egyre profibbnak és gyorsabbnak kell lenned ebben a trükkben. Némi időlassítást is bevethetsz, gyakorlás képpen (végére jól fog jönni) plusz a hegyes tárgyakat is tudod használni "szögelésre". Ez lehet pl egy végtag is.Az igazán pro játékos zéró lőszert használ, tartalékol a BOSS-ra, nehezebb fokozaton is elvan egy tucat alapszörny között. Hozzátenném itt jön képbe az atmoszféra, minőségibb füles, esetleg 2021-es textúrák. Óriási élmény legyűrni az első két részt nehezebb szinten. Minden életpakkért hálás vagy a végére

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Reklámblokkolók topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó tápegység 500 watt kapacitással - Cooler Master RS-500-ACAB-B1
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W Silver
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD, i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest