- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
(1602 batman91): Jah igen, az aszteroidazápor. Ott különböző mintázatban jönnek a kövek, de nekem ott a legnehezebb sem volt olyan mint ez a csápos dög. Viszont most, hogy Kvelstadt és PAtr0n kolléga is utalt rá, hogy ők már 100%-ra megcsinálták, kezdem szégyellni magam.

Megyek is, tolom tovább a gamét, mondjuk a két sör és öt feles házipálinka után nem tudom, hogy fog sikerülni, de szétpirítok minden nekrót, aki b@szakodni mer velem.
PAtr0n
Igazából a vsync baromság amikor kijött, csak 1-2 erősebb konfigon volt probléma szerintem. Az akkori gépemen örültem, ha megvolt high-on a 35fps, nem is volt gondom a játékkal. Most, hogy azóta jelentősen erősödtek a hardverek, kábé egy alsó kategóriás is simán viszi fullon, a durvábbak meg 100+-al, előjött ez a programozási hiba, egyszerűen bugos lesz a játék, ha nem erőszakolod rá a vsync-et. Ráadásul menüből nem is működik mindig, driver-ből kell ráerőszakolni, akkor tökéletes. Sokáig nem tudtam mi ez a probléma, hogy nem működnek a scriptek, nem jönnek necro-k ott ahol kellene, és emlékeztem rájnuk ésatöbbi...
Ez így van.
Nekem i7 4 ghz-en és egy 7970 cf-el komoly driveres szabályozásokat kellett beiktatnom annó 3-4 évvel ezelőtt, hogy játszható legyen a játék, és egyáltalán nem az alacsony fps-számra gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo X390 i7 8665U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó mechanikus billentyűzet - MSI VIGOR GK60 (magyar kiosztás)
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB 100% akkumulátor Deep Purple 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem i7 4 ghz-en és egy 7970 cf-el komoly driveres szabályozásokat kellett beiktatnom annó 3-4 évvel ezelőtt, hogy játszható legyen a játék, és egyáltalán nem az alacsony fps-számra gondolok.