Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Weareus

addikt

válasz PAtr0n #1603 üzenetére

(1602 batman91): Jah igen, az aszteroidazápor. Ott különböző mintázatban jönnek a kövek, de nekem ott a legnehezebb sem volt olyan mint ez a csápos dög. Viszont most, hogy Kvelstadt és PAtr0n kolléga is utalt rá, hogy ők már 100%-ra megcsinálták, kezdem szégyellni magam. :B
    Megyek is, tolom tovább a gamét, mondjuk a két sör és öt feles házipálinka után nem tudom, hogy fog sikerülni, de szétpirítok minden nekrót, aki b@szakodni mer velem. :)

PAtr0n

Igazából a vsync baromság amikor kijött, csak 1-2 erősebb konfigon volt probléma szerintem. Az akkori gépemen örültem, ha megvolt high-on a 35fps, nem is volt gondom a játékkal. Most, hogy azóta jelentősen erősödtek a hardverek, kábé egy alsó kategóriás is simán viszi fullon, a durvábbak meg 100+-al, előjött ez a programozási hiba, egyszerűen bugos lesz a játék, ha nem erőszakolod rá a vsync-et. Ráadásul menüből nem is működik mindig, driver-ből kell ráerőszakolni, akkor tökéletes. Sokáig nem tudtam mi ez a probléma, hogy nem működnek a scriptek, nem jönnek necro-k ott ahol kellene, és emlékeztem rájnuk ésatöbbi...

Ez így van. :K Nekem i7 4 ghz-en és egy 7970 cf-el komoly driveres szabályozásokat kellett beiktatnom annó 3-4 évvel ezelőtt, hogy játszható legyen a játék, és egyáltalán nem az alacsony fps-számra gondolok.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés