- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
pip
aktív tag
Sziasztok,
A gepemben van 512 MB DDR400 memoria es ma vettem melle meg 512-t. Betettem, a gep elindul, de a windowsot nem tudja betolteni. Kiprobaltam kulon-kulon es ugy jol mukodnek, de egyutt valamilyen okbol kiakasztjak a gepet. Az is erdekes, hogy ha mindkettot beteszem, bootolaskor a DRAM clock 333 MHz (es persze windowsot kivagja miutan felig betolti), kulon meg mindket esetben 400. Mi lehet az oka?
reszletek:
regi modul: VDATA DDR400 (3) 512 MB. Kulon beteve a BIOS a kovetkezo ertekekre allitja: 3-4-4-8, de jol megy CL 2.5-el is.
uj modul: VDATA DDR400 (2.5) 512 MB. Kulon beteve a BIOS a kovetkezo ertekekre allitja: 3-3-3-8, de jol megy CL 2.5-el is.
Rendszer: ASUS KS-MX, csak 2 memoriafoglalat van rajta, ugyhogy sokat nem tudok kiserletezni. Biosban a DDR reference memory auto-ra van allitva, kulonben is csak 2.5 es 2.6 kozott lehet valasztani. A64 2800+ proci, csak single channel-t tud.
Van valakinek otlete mit kellene csinalnom hogy mukodjenek egyutt? Valami rejtett beallitas a biosban vagy hasonlo? Meg soha nem volt ilyen problemam nem tudom mihez kezdjek.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest