- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fo_AMD_Fun
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég cseréltem alaplapot, processzort és memóriát. DDR3 1866-os memóriák, Gigabyte Z97 alaplap, G3220 processzor (átmenetileg). Minden szépen működik, viszont egy dolgot nem értek: Ez az Intel CPU elvileg 1333 MHz-es DDR3 memóriákat igényel/támogat. Ez a memória tud 1333 MHz-en is működni, viszont az alaplap 1866-on hajtja. Ez most jó nekem, vagy rossz? Úgy értem nyilván a memória sávszélesség nő, de nem lesz asszinkron a működés, ami problémát okozhat? Nyilván egy i5-i7-nél lesz ennek jelentősége, csak zavar. Szóval a kérdésem az, hogy visszavegyem inkább 1333 MHz-re a ramokat és kisebb CAS latency-t állítsak be, vagy jó ez így, ahogy van. Úgy emlékszem az Intel szereti a nagyobb Sávszélt, az AMD pedig a kisebb memóriakésleltetést. Haswell alapú Pentium van benne most egyébként. Még egyszer leírom, nem a tuningra vagyok kíváncsi, csak hogy érdemes-e inkább az intel weblapján megadott FSB-re levenni a memóriát. Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED TV topic
- TV antenna és jelerősítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elden Ring
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 24 Hours of Le Mans
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair vengeance RGB 2x8 GB 3200Mhz
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest