Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- bambano: Bambanő háza tája
- Sanyi.mTs: VÉGRE: Óraátállítás konzultáció
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZIL
tag
Én a helyedben megpróbálnám 1,65V-on. Nekem annak idején OCZ 1100-as DDR2-esem volt. Gyárilag valami 2,1-2,3V-ot írtak rá. Ezzel szemben 1,85V-on volt a leggyorsabb, és 1,95V-on vagy afölött bármikor képes volt kifagyni.
Nem biztos, hogy ugyanaz a helyzet, de egy próbát megér. -
ZIL
tag
Nem ismerem azt a ramot, de AMD-nél az szokott segíteni, ha csökkented a HT-link sebességét, akár sokkal is (nekem rommá tuningolva sem volt különbség 1400-as és 2000-es HT-link sebesség közt), nameg lazább időzítéseket hagysz neki. Proci oldalról asszem nincs limitálva a ramfesz, de attól még semminek sem használ, ha ész nélkül pörkölöd neki...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
Most 1,75-ön megy, remélem így jó lesz.