- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KukkSteve
senior tag
válasz
sagvary #3284 üzenetére
Annál nem tudom hogy van-e olyan határ mint az i5nél. Aki jobban ért az intelhez talán tud választ adni.
MIDOKA:
- Szerintem ha alapon még feszemeléssel sem stabil, akkor vidd vissza, mert a bolt"megkárosított-a termék nem tudja amit vásárlás előtt ígértek-". Szval lesz egy köröd vele -
KukkSteve
senior tag
-
KukkSteve
senior tag
Szia!
Szerintem állítsd be a feszültséget, és az időzítéseket, és a frekit is alap gyári értékekre, ha nem megy, akkor 1,65v-ig nyugodtan adhatsz neki, próbaképpen a stabilitás szempontjából. Ha megy, akkor picit rosszabb a ramod, ha nem megy 1,65v-tal, akkor sztem hibás. -
KukkSteve
senior tag
Van egy Memória support list, amiről azt írja az ASrock hogy amelyik ram nincs ott, akkor nem biztos hogy tudja a lap kezelni 1600-on. De ez lehet hogy csak 1 hülyeség
. OKés, akkor még lehet hogy megnézem 1,75v-on, melegedni nem fog, mert hűtve van az egész lap 4 db 12cm-es ventivel
-
KukkSteve
senior tag
Hmmm...sajnos nem sikerült a dolog, szerintem az lehet a baj, hogy amd procim van, és a lap sem támogatja a memókat...Mivel nem intel a platform, ezért én 160 helyett 200-al dolgozok, ha jól értelmeztem amit írsz...Ha nem 1,65vig adok neki feszt, hanem 1,75-ig? akkor megsül? vagy mi lesz vele?
-
KukkSteve
senior tag
Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem...
Vettem egy Geil value kitet, CL9, 1333, 1,5v a gyári értéke.
Általában milyen beállításokkal tudom belőle kihozni az 1600mhz-et? Az időzítéseket mennyire tegyem?
Bocsi ha nagyon láma kérdés, de ddr3ba most csöppentem, és úgy érzem magam mint Alice csodaországban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged