Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VHS digitalizálás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
eladohardver
üzenetére
Akkor mégis áruld el nekem, melyik cég átbaszós... Mert nekem az Asus P5K3 Deluxe-on nem mentek a gyári szoftverek, semelyik verzió, minden bajuk volt, és a QVL-je ugyanez a tészta. Vegyek akkor MSI-t, Asrockot, stb...? Az még ennyire se müxik...És az 1333-as binnel, 1600-asnak árult ramok nem biztos, hogy a lap miatt nem mennek alapból 1600-on.... Pl. A P5K3-ban 1600@CL7 ment a kingmax, az i7-ben max 1550... Amúgy a Gigának teljesen jók a lapjai jóideje.... Aki meg Giga tervezésű VGA-t vesz, az megérdemli, amit kap....
Ahhoz nem értenek.[OFF][/OFF] -
Oliverda
félisten
válasz
eladohardver
üzenetére
Az AM3 hivatalosan 1333-at támogat, nem hivatalosan megvan a szorzó az 1600-hoz is, órajel emeléssel meg nyilván akár még 2000+ is belefér. Asszem a feszt 2.25V-ig lehet tekerni nekik.
Én még soha az életbe nem néztem vásrlás előtt QVL listát. Amúgy itt a lap listája ami elvileg majd lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Energiaital topic
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- HP Omen Kingston HyperX Fury 2x8GB 3733MHz DDR4 kit
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- Asus ROG Maximus Z690 Hero EVA Edition
- RETRO RAMok, DDR2-DDR3 laptop-asztali
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ahhoz nem értenek.[OFF][/OFF]