- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Overlocker #2189 üzenetére
Na megvolt az ismerkedés....
A modul:[link]
A csip rajta: [link]A tesztrendszer a kupi közepén: [link] Még nem érkezett meg a centurion 590-em, a régi házamba meg már nem fértem bele....
Ami durva: bár még nem sikerült alapos teszteket csinálni, de!
1. A memória hűtés nélkül is igen hűvös, pedig 1,7V-ot is kapott.
2. A csipszet alapfeszen vitte a rendszert 400-as FSB-n és a memóriákat 1600-CL7 (7-7-7-20) CR2-n. (1,25V Northbridge, 1,7V VDIMM) Q6600-al!!!!
3. Az 1600 CL7 CR2 lazán elindult, tesztelhető volt 1,65V VDIMM mellett, bár memtestet csak ma fog kapni.Majd még megírom az alaposabb teszt eredményét is.
-
HSM
félisten
válasz
Overlocker #2189 üzenetére
THX az infót!
Igazából nem akarom nagyon erőltetni a dolgot, csak kíváncsi lettem volna... Sajnos nem jött össze az 1600-as Kingmax,lesz helyette 1333-as, remélem nem nyúltam nagyon mellé vele... Teszt holnap!
Sajnos már a ddr2-es corsair kitem se nagyon tudtam kihajtani (FSB gyönyörűen visszafogta), a Q6600-am meg nem nagyon fog tudni 450 felett... Szóval egy jól időzített 1333-as memória untig elég lesz alá szerintem..... Csak hát nem hagy nyugodni, hogy mi lesz, ha esetleg elcsábulnék egy deneb vagy később egy I7 után, azért meg nem szívesen vennék komplett új szettet.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nem minden arany, ami AI
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gyúrósok ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest