Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
Na megvolt az ismerkedés....
A modul:[link]
A csip rajta: [link]A tesztrendszer a kupi közepén: [link] Még nem érkezett meg a centurion 590-em, a régi házamba meg már nem fértem bele....

Ami durva: bár még nem sikerült alapos teszteket csinálni, de!
1. A memória hűtés nélkül is igen hűvös, pedig 1,7V-ot is kapott.
2. A csipszet alapfeszen vitte a rendszert 400-as FSB-n és a memóriákat 1600-CL7 (7-7-7-20) CR2-n. (1,25V Northbridge, 1,7V VDIMM) Q6600-al!!!!
3. Az 1600 CL7 CR2 lazán elindult, tesztelhető volt 1,65V VDIMM mellett, bár memtestet csak ma fog kapni.Majd még megírom az alaposabb teszt eredményét is.
-
HSM
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
THX az infót!
Igazából nem akarom nagyon erőltetni a dolgot, csak kíváncsi lettem volna... Sajnos nem jött össze az 1600-as Kingmax,lesz helyette 1333-as, remélem nem nyúltam nagyon mellé vele... Teszt holnap!
Sajnos már a ddr2-es corsair kitem se nagyon tudtam kihajtani (FSB gyönyörűen visszafogta), a Q6600-am meg nem nagyon fog tudni 450 felett... Szóval egy jól időzített 1333-as memória untig elég lesz alá szerintem..... Csak hát nem hagy nyugodni, hogy mi lesz, ha esetleg elcsábulnék egy deneb vagy később egy I7 után, azért meg nem szívesen vennék komplett új szettet..... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Parfüm topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AliExpress tapasztalatok
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- BestBuy topik
- GTA VI
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sajnos már a ddr2-es corsair kitem se nagyon tudtam kihajtani (FSB gyönyörűen visszafogta), a Q6600-am meg nem nagyon fog tudni 450 felett... Szóval egy jól időzített 1333-as memória untig elég lesz alá szerintem..... Csak hát nem hagy nyugodni, hogy mi lesz, ha esetleg elcsábulnék egy deneb vagy később egy I7 után, azért meg nem szívesen vennék komplett új szettet.....