- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vajga
tag
Hali!
Most kezdek új gépet összerakni, de kicsit összezavarodtam. Én még s939-nél járok DDR1-el, proci fsb-je 200Mhz, Ramé 200Mhz így 1:1 megy szinkronban. Gondoltam én, hogy phenom II X4 965 BE procit ha megveszem, hozzá DDR3 1600Mhz ramot aminek sejtésem szerint szintén 200Mhz az FSB-je, vagy cellaórajele, vagy mi a búbánat, akkor az is 1:1-hezmegy szinkronban. De valami olyasmit láttam, hogy talán nem, és az 1:4-hez lesz... Ja, és 1333Mhz-en meg 1:1... ezt meg már végképp nem értem, hogy lehet ez. Most akkor hogy van ez, mennyire fontos hogy szinkronban legyenek (én nagyon úgy szeretném), és főleg hogy van intelnél, pl egy I7 860 1156-nál, aminek pl fogalmam sincs mennyi az FSB-je.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest