Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A magyar Duke Nukem 3D
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vajga
tag
Hali!
Most kezdek új gépet összerakni, de kicsit összezavarodtam. Én még s939-nél járok DDR1-el, proci fsb-je 200Mhz, Ramé 200Mhz így 1:1 megy szinkronban. Gondoltam én, hogy phenom II X4 965 BE procit ha megveszem, hozzá DDR3 1600Mhz ramot aminek sejtésem szerint szintén 200Mhz az FSB-je, vagy cellaórajele, vagy mi a búbánat, akkor az is 1:1-hezmegy szinkronban. De valami olyasmit láttam, hogy talán nem, és az 1:4-hez lesz... Ja, és 1333Mhz-en meg 1:1... ezt meg már végképp nem értem, hogy lehet ez. Most akkor hogy van ez, mennyire fontos hogy szinkronban legyenek (én nagyon úgy szeretném), és főleg hogy van intelnél, pl egy I7 860 1156-nál, aminek pl fogalmam sincs mennyi az FSB-je.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest