Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vajga
tag
Hali!
Most kezdek új gépet összerakni, de kicsit összezavarodtam. Én még s939-nél járok DDR1-el, proci fsb-je 200Mhz, Ramé 200Mhz így 1:1 megy szinkronban. Gondoltam én, hogy phenom II X4 965 BE procit ha megveszem, hozzá DDR3 1600Mhz ramot aminek sejtésem szerint szintén 200Mhz az FSB-je, vagy cellaórajele, vagy mi a búbánat, akkor az is 1:1-hezmegy szinkronban. De valami olyasmit láttam, hogy talán nem, és az 1:4-hez lesz... Ja, és 1333Mhz-en meg 1:1... ezt meg már végképp nem értem, hogy lehet ez. Most akkor hogy van ez, mennyire fontos hogy szinkronban legyenek (én nagyon úgy szeretném), és főleg hogy van intelnél, pl egy I7 860 1156-nál, aminek pl fogalmam sincs mennyi az FSB-je.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL + kontroller 2027.05-ig garanciális, számlával!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest