Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Most 32 bitet használok.
A 32-bites op rendszer csak ennyit tud megcímezni (32 bites címzés), ahhoz, hogy a 4gb-ot kihasználja az op + a VGA memót is meg tudja címezni + egyéb memókat, ahhoz 64 bit kell.
32 bitnél memó+VGA+egyéb ramok= 4gb ha ebből levonod a VGA +egyéb+ nem tom miket, akkor kijön a 3,5Gb.
A winportal-on van róla cikk és a logouton is.
-
szacsee
nagyúr
Nekem 256mb-os VGA-val is csak 3,5Gb-ot lát!
Csak 64 bites XP, Vista látja teljesen.
Most ez nem nagyon érdekel, hogy megmondjam az őszintét, mert hosszú távra vettem, majd akkor használom ki, ha a 64-bites Vista kiforrja magát, esetleg addig teszek próbát 64 bites xp-vel (időkorlátos). -
VaniliásRönk
nagyúr
Igen gondolom, annó találtam egy oldalt ahol 2400+ T-Bred B-ket húztak LN2-vel, 2.2V-on vitték a 3200MHz-et...
Már nem emlékszem hogy SuperPI-ben mennyit mentek, de valószínűleg 30s körül. 
24/7-ben szeretném ha bírná még egy-másfél évig, climateprediction is szokott futni, szóval komoly terhelést is kap huzamosabb ideig.
[Szerkesztve] -
thx

és a DHL-es fószernek nem tetszett, mivel nála csak 1200at ment CL3-ban, úgyhogy inkább visszacsomizta?
A hűtő anyaga? Gyanús, hogy csak mezei alu, olyan a tapintása és a hőmérséklete. De majd ma este adok neki extra hűvöset, meg jégbe hűtöm a feteket, a nb-t is. aztán ha az sem hoz sokat, vasárnap megmodolom a lapom. -
Pedig így van.
P5W DH nem postol manual ram settingen 370 fölött, csak SPD-n, de valójában annál is lazább időzítéseken. Amikor anno lapot kerestem, olvastam róla. Persze biztos van rá megoldás, csak - egyéb okok miatt is - az Abit mellett döntöttem, és nem ástam bele magam a részletekbe.
Aktív témák
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vírusirtó topic
- Tesla topik
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Suzuki topik
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
haladok.holnap megoldom hogy közelebb legyen a venti és még zsírabb lesz.nagyon bírom őket
most 35 ,winrar 1540kb/sec tras 8.
köszi a hasznos tippet.
Már nem emlékszem hogy SuperPI-ben mennyit mentek, de valószínűleg 30s körül.
ha nem bírják az úgyis kiederül