Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
válasz
westlake
üzenetére
Nem is mondtam iet.
Ugyanakkor - meghaláson kívül
- a RAM-ok hűtés nélkül 2.6V BIOS fesszel 840-en már hibáztak WinRar-ban 50MB körül, ezért is nem publikáltam épkézláb eedményt. A bordák tűzforrók voltak, a chip meg érthető módon hibázott. Most, hogy kaptak 2 ventit a fejükre, 870MHz környékén (3-3-3-4-ben) sem dobják el magukat WinRar-ban. (Más kérdés, hogy a lapom nem megy följebb 434-nél, ezért nemtom megnézni mi lenne a memók vge
)
8 venti van a házban összesen, úgyhogy hatékonyabban szedi össze a port a gép, mint egy porszívó.
De most, hogy bebarkácsoltam a ventiket, és úgyis szét volt szedve, szépen kitakarítottam. 
Aktív témák
- Total Commander
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- Path of Exile (ARPG)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Synology NAS
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ugyanakkor - meghaláson kívül
)