- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati007
őstag
köszi megoldottam , csak 1passra volt most idöm de hiba nélkül lefutott.
meddig érdemes a memtest86 rá engedni ami után stabilnak mondható ?
kell-e valamit állitani a memtestben vagy elég ha bootolok cdröl akkor el is indul magától a teszt de láttam manuálisan is lehet állitgatni. -
Ati007
őstag
most van egy kis idöm tesztelni, hogy tudom tesztelni a memtest 3.3al? gondolom nem win alól , esetleg van mod pendrivról vagy cdt kell csinálnom?
-
Ati007
őstag
szerintetek ha a memtest 1hibázik 800%nál majd megy tovább akkor az nem stabil? crucial 1066 ramokat hajtom 2.2von 1200mhz 5-5-5-18 on, ami érdekes hogy az elsö pár napba mikor a gépbe került akkor hiba nélkül futott a memtest *ezer%ig de miotta kicsit tuningoltam és több feszt adtam neki nem akar hiba nélkül lemenni a memtest az adott mhzen és volton
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest