Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
for3l
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
csatlakozom az előttem szólóhoz: sztem is inkább 4gb-ra vagy 8-ra (
) kellene bőviteni a systemet!különben én meg most tesztelgetem az újdonsült d9gmh-s micron ramjaimat, jelenleg itt járok:
link.
szerk.: vmiért nem engedte a rios hogy 2 kis képet rakjak be..
-
winfier
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Ez időzítéstől is függ, hogy jobb lesz-e, de szerintem még rosszabb eredményt kapnál 1200MHz-en azokkal az időzítésekkel.
A játékoknál inkább a mennyiség számít. Talál, de csak talán 1fps-t hozna a magas MHz, de inkább semmit. Teszteld ki, hogy a photoshop-nak melyik fekszik jobban. Minden gép más így nem igazán lehetne reális képet festeni. Ja és a PS-nál is inkább a mennyiség mint a sebesség.
Szerk: És az se mindegy, hogy milyen arányba van a ram. Minél szorosabb az arány annál gyorsabb: 1:1 ; 5:6
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
) kellene bőviteni a systemet!