- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
a ram sokmindentől beszarhat, nem feltétlen csak a tningtól Az én cruicaljaim közül is beszart 1, a másik modulnak meg senmmi baja ugyanabból a kitből. És én 1,8V-on járattam 800-on cl5ben kb 3 hónappon keresztül, miután beszart. Előtte 8-10 hónappal meg kapott 2,4V-ot is PI alatt, és semmi baja nem volt. De 24/ben is a max fesz amit kapott az 1,9V volt 1066on a nyakában egy XTC vel. Úgyhogy nem lehet azt mondani, hogy meg lett ölve, egyszeráen csak megfingott az egyik modul. Van ilyen.
-
Általánosságban elmondható, hogy csekély mértékű plusz feszt (BIOS-ból 0.2V csekélynek minősül nyilván) a chipek 90%-a hosszabb távon is elvisel. A "levetett" motyóimat általában elajándékozom ismerősöknek, vagy a családban építem be vhova, így nyomom tudom követni a további életüket, és így elég széles körű adatbázis áll rendelkezésemre.
) Geil Ultra 1.8V helyett 2.1V-n 2006 február óta, GMH, GKX chipes modulok ugyanennyi plusz fesszel 2006 szeptembere óta, Kingmax 2007 január óta szintén +0.2V-vel hibátlanul üzemel. Igazából még nem találkoztam olyan DDR2 modullal, ami megsínylett volna egy ien mértékű 24/7-ben alkalmazott fesz emelést. 2006 előtti tapasztalataim nincsenek, mint ahogy DDR2 modulok se nagyon voltak még, így 5-6 éves intervallumról nem tudok beszámolni - ahogy senki más sem.
Dehogy vettem kötözködésnek, én is szeretek pontosan fogalmazni.
Az én lentebb említett CellShock-jaim mondjuk kicsit megkergültek a 2.65V-től. Szokásos tuningbetegség, jelentősen megnőtt a feszigényük, így 2.4V alatt nem hajlandók elindulni, ami egy CMOS reset után default VDimm-mel ugye gondot okoz. Ettől függetlenül a mai napig vígan üzemelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- BestBuy topik
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Jövedelem
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest