Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TomBoy1986
üzenetére
Hmm... Nézd meg, de 2x2GB biztos, hogy gyenegébb tuningban mint a 2x1GB-os, ezt is kalkuláld bele. Lehet akkor az OCZ-vel jobban jársz. Kérdezd meg a lapod topikjában is, ki milyen 2x2GB-os kitet használ.
A F2-8500CL5D-4GBPK 2x2 GB 1066-os és nem magasított bordás G.Skill, és az is csak 18k. De én venném az 1000-eset az is elég, nem? Úgy sem veszed észre a különbséget. Itt tesztelték is az 1000-est: lnk
Ilyen áron, ez ajándék kb.

-
priti
addikt
válasz
TomBoy1986
üzenetére
Nem a párossal van a gond szerintem, hanem az MSI-vel úgy általánosságban manapság. Nekem MSI P35-Platinum deszkám volt ami be is cart végül, gondolom amiatt hogy a nagyeszűek olyan magas hídhűtőt tettek rá, hogy felfeküdt rá a GX2 és egymást melegítették, de így utólag a mostani Gigabyte EP35-DS4-emhez képest egy hulladék az az MSI deszka, egy mérnöki szégyen. A hetpájperdő az nagyon megy, de nincs alatta semmi kráft, én már eltemettem magamban az MSI-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Trollok komolyan
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8350U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő