- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
smokk.
tag
válasz
Ősember #1405 üzenetére
Én is beleszolnék akkor már!A történet a következő:
Vettem két db T800as ranmot Ősembertől.Sajnos nem dual csenel kiszerelés volt hanem,single chanekl.Persze erre felhívta ősember a figyelmemet előre.Nem mentek együtt a lapomban,ezt csak pár nap mulva vettem észre.Elindult velük a gép de hibázott.Szoltam ősembernejk és abban a pillanatban kicserélte őket,méghozzá egy gyorsabb dual chanel kiszerelésű tipusra.Ezek tökéletesen futnak eddig.Az egész ügy megoldódott 2-3nap alatt.Ősemberre jellemző korrektsággal nem találkoztam már régóta.És nagyon megvagyok elégedve!Szóva nyugodtan vegyétek a supertalentot mert jó ramok!Most pillanatnyilag 1080Mhz en 4-4-4-8 as beállítással megy 2.3Von.Lefutott eddig 2óra orthos,és még semmi gáz.A következő memóriavásárláskor is tuti Ősemberhez fordulok,mert biztos lehetek benne ,h ő nem fog elfordulni tőlem ha problémám lesz,és korrekt lesz!És persze nagyon tuti memóriái vannak!
Üdv. -
KőkorSzaki
tag
válasz
Ősember #1044 üzenetére
Ha valaki Black dragon tesztet tudj, lepjen meg vele please!
Négersárkány vs. Ultra összehasonlítás is érdekelne nagyon.És ha olyan helyet tudtok ami postáz vagy futároz és olcsó a geil és nem kell 30% előleget előre utalni privizzetek meg vele légyszíves! Előre is köszönöm.
-
szasanyi
félisten
válasz
Ősember #1217 üzenetére
A Kingston RAMok tényleg jók, és pont azért mert a széleskörű kompatibilitásáról és a garanciális háttérről megfelelően gondoskodott a gyártó. Ez tény.
Az már kérdés, hogy ennek ellenére érdemes körülnézni mert nem különösebben tuningbarát a legtöbb, és ugyanolyan árban lehet jobbat venni. DE aki ehhez nem ért, a tuning nem szempont, annak jó választás (lehet) valszeg nem lesz gondja vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest