- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
vedini
őstag
válasz
westlake #144 üzenetére
Szia!
Te biztos értessz hozzá, amit linkeltél memtest, a manual-jában van 1 kis homály, de lehet a gyenge angolomnak köszönhető. Szóval valami olyasmit ír hogyha túl nagy memóriaméretet veszel, akkor a vinyórol swappol és nem igazán a memót izzasztja, ilyenkor vegyünk kisebb memóriaméretet. Szóval 2*512-nél mennyi az ideális lefoglalás? Ja meg nem értem, hogy hogy teljesen stabilnak hitt rsz-emnél hibát talál.(egérmozgatásnál stb. mikor a dfi bios-ba épített memtest-el fél napot is elmegy hiba nélkül)
Köszi -
Scream007
őstag
válasz
westlake #127 üzenetére
a sok türelmes ember.
én 1x elmentem vele 450%ig, de már lejárt a nyugdíjam is addigra
u.i.:ez a progi reáltalan, ha nem nyúlsz a géphez, lekapcsolod a moncsit elmegy neked 1000000000%ig, ha hozzányulsz megmozdítod egeret lehet 20%nál kiakad, bugos. legjobb memória stab. teszt a far cry.(volt hogy memtest 86 és ez sem írt hibát mégis FC 2 óra után reboot) -
vedini
őstag
Mire írtad hogy hülye elmélet?
Elolvastad a linket?
Lényeg hogyan hozhatjuk ki a gépünkből a max teljesítmény:
1. megnézni a max. cpu-t
2. megnézni a max fsb-t
3. megnézni mennyit bír a memo
összehongolni 1-3-at
mivel két ugyan olyan gép ritka, ezért kell ezeket a lépéseket végigzongorázni, teljesen mindegy milyen alaplap, meg ramod van, a lényeg hogy a személyre szabott max értékeiddel tudsz variálni.
660Mhz szép cl2,5-ben; a tccd ramjaim nekem sem mennek ~560 felett normálisan. -
-
Achill3uS
nagyúr
fogjátok már fel (mod: inkább ismerjétek el
) hogy ez most nem teljesítményre hanem ''ki eri el a legmagasabb memoria mhz-et'' -re megy vaze
#75 nem is saját eredményt akartam írni, csak szoltam hogy nemsokára jön over uj eredménnyel, de lehet h azóta elégette a ramokat
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
es szamomra mar nem az a lenyeg, hogy hany mhz-en megy a memoria, milyen idoziteseken.. ezek fontos dolgok, de nem ezek hataroznak meg mindent..
nalam mar az a fontos, hogy egy tesztprogram (amit azert megbizhatonak nevezhetunk)
minel nagyobb savszelesseget irjon a memoriara.. tenyleg jol neznek ki a magas ertekek, de inkabb a probalok a teljesitmenyre turekedni..
ettol fuggetlenul tenyleg grat az eredmenyhez -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest