- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
vedini
őstag
válasz
westlake #144 üzenetére
Szia!
Te biztos értessz hozzá, amit linkeltél memtest, a manual-jában van 1 kis homály, de lehet a gyenge angolomnak köszönhető. Szóval valami olyasmit ír hogyha túl nagy memóriaméretet veszel, akkor a vinyórol swappol és nem igazán a memót izzasztja, ilyenkor vegyünk kisebb memóriaméretet. Szóval 2*512-nél mennyi az ideális lefoglalás? Ja meg nem értem, hogy hogy teljesen stabilnak hitt rsz-emnél hibát talál.(egérmozgatásnál stb. mikor a dfi bios-ba épített memtest-el fél napot is elmegy hiba nélkül)
Köszi -
Scream007
őstag
válasz
westlake #127 üzenetére
a sok türelmes ember.
én 1x elmentem vele 450%ig, de már lejárt a nyugdíjam is addigra
u.i.:ez a progi reáltalan, ha nem nyúlsz a géphez, lekapcsolod a moncsit elmegy neked 1000000000%ig, ha hozzányulsz megmozdítod egeret lehet 20%nál kiakad, bugos. legjobb memória stab. teszt a far cry.(volt hogy memtest 86 és ez sem írt hibát mégis FC 2 óra után reboot) -
vedini
őstag
Mire írtad hogy hülye elmélet?
Elolvastad a linket?
Lényeg hogyan hozhatjuk ki a gépünkből a max teljesítmény:
1. megnézni a max. cpu-t
2. megnézni a max fsb-t
3. megnézni mennyit bír a memo
összehongolni 1-3-at
mivel két ugyan olyan gép ritka, ezért kell ezeket a lépéseket végigzongorázni, teljesen mindegy milyen alaplap, meg ramod van, a lényeg hogy a személyre szabott max értékeiddel tudsz variálni.
660Mhz szép cl2,5-ben; a tccd ramjaim nekem sem mennek ~560 felett normálisan. -
-
Achill3uS
nagyúr
fogjátok már fel (mod: inkább ismerjétek el
) hogy ez most nem teljesítményre hanem ''ki eri el a legmagasabb memoria mhz-et'' -re megy vaze
#75 nem is saját eredményt akartam írni, csak szoltam hogy nemsokára jön over uj eredménnyel, de lehet h azóta elégette a ramokat
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
es szamomra mar nem az a lenyeg, hogy hany mhz-en megy a memoria, milyen idoziteseken.. ezek fontos dolgok, de nem ezek hataroznak meg mindent..
nalam mar az a fontos, hogy egy tesztprogram (amit azert megbizhatonak nevezhetunk)
minel nagyobb savszelesseget irjon a memoriara.. tenyleg jol neznek ki a magas ertekek, de inkabb a probalok a teljesitmenyre turekedni..
ettol fuggetlenul tenyleg grat az eredmenyhez -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 2x Kingston FURY Impact 2x32GB DDR4 3200MHz KF432S20IB/32 összesen 64GB notiram
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest