Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
KohanTroon
üzenetére
450 óra, számtalan halál, számtalan ölés és számtalan órányi lootolás és futás.
Van benne kihívás: bugok
Komolyra fordítva a szót, a játék még mindig alpha és ne mtudom mennyire néztél utána, de jelenleg új motort fejlesztenek, és így később majd sokkal több zombi lesz benne, és nyilván nehezebb lesz full gearesre lootolni magadat. Most gondolj bele jelenleg mennyi content van a játékban, kb. lehetetlen lenne lootolni, ha megritkítanák a spawn-gyakoriságukat, főleg, hogy a respawn rendszer sem végleges. Legutóbb is mondták, ez még NEM a DayZ, nem hasonlít a végeredményre.
Nem tudom játszottál-e a DayZ MOD-dal, na kb. olyan lesz ez is (vagy nehezebb) -
törölt tag
válasz
KohanTroon
üzenetére
Én nekem 155 órám van benne, de annyi játékost öltem, hogy már nem is emlékszem rá. Sokszor haltam, szóval erre sem emlékszem. Nekem így is tetszik ez a játék. Igaz én full pvp szinten játszok. Azért gear-elek, hogy mehessek a reptérre harcolni. De aki fözőcskézni akar meg horgászni meg ilyenek az megteheti szerintem ezen a bazi nagy mapon. Neked sem kötelező ak, meg málhamellény, vadász zsák, katonai ruha, ect, ect. Én ennyit mondanék.
(#1645) xenom0rph
Mi egymáson kipróbáltuk. Egy utés és energized, hydratated, healthy eltünt, gondolom még egy ütés, szürkeképernyő aztán eszméletlenség.
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone 15 Pro MAX 256 GB, fekete, hivatalos garancia, 92% akku, tökéletes állapotban!
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 6-7 gen i5 T procik
- i5 12500/ RTX3060 12GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest