- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- gerner1
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DokiBaxxi
őstag
Egyetértek, először úgy voltam vele, hogy jó oké, megkérdezem, hogy friendly-e, nem leszek ellenséges, nem lövök. De miután egy nap 3-szor(!!) lőttek le, meg máskor is többször, most már úgy vagyok vele, hogy ami mozog azt lövöm, mert vicc..
Egyébként haverral mentünk fullos karival a parton, találtunk egy kezdőt, meg akartuk nézni mi van nála, erre nekünk jön ököllel
-
[w]
őstag
érdekes, mert pont ettől annyira realisztikus az egész. de tény, hogy ez engem is eléggé idegesít puhapöcsű kezdő túlélőként...
ha belegondolunk, akkor egyébként minden valós krízishelyzetben így viselkedik az ember, eltapossa a gyengébbet, hogy erősebbként csak ő maradjon életben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest