- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3gyo
csendes tag
Ja meg hát másik probléma, amiről viszont a fejlesztők nem tehetnek a játékos közösség. Leszámítva azt az időt amit a dayz.hu wihtelisted szerverén játszottam, csak antiszociális gyilkosokkal találkoztam.
Néhány eset az teljesség igénye nélkül:
- Bambi vagyok, jön egy full geares ember és kérdés nélkül puf
- Bambi vagyok futok puff valaki a világ végéről csipával kiszed.
- Bambi vagyok köszönök másik bambinak visszaköszön majd elköszönünk elmegyek mellette püf , leüt.
- Bambi rám köszön én vissza, kunyerál kaját meg piát adok neki, amint elfordulok püf fejbe vág a baltájával.
- Csávót üldözik zombik, segítséget kér. Megmentem, a hála püf balta, boxer, kapa a fejbe.
- Csávó vérzik, bekötöm, a köszönet természetesen ismét a balta a fejbe.
..........Egy azaz egyetlen emberrel nem találkoztam még aki nem akart leölni. Ha egy pillanatra is hátat fordítok valakinek bumm már nekem is jön. Ennyire antiszociális játékos közösséget még életemben nem láttam sajnos mint itt a dazyben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Lenovo ThinkPad T15 Gen2 Intel Core i5-1135G7
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest