Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3gyo
csendes tag
Ja meg hát másik probléma, amiről viszont a fejlesztők nem tehetnek a játékos közösség. Leszámítva azt az időt amit a dayz.hu wihtelisted szerverén játszottam, csak antiszociális gyilkosokkal találkoztam.
Néhány eset az teljesség igénye nélkül:
- Bambi vagyok, jön egy full geares ember és kérdés nélkül puf
- Bambi vagyok futok puff valaki a világ végéről csipával kiszed.
- Bambi vagyok köszönök másik bambinak visszaköszön majd elköszönünk elmegyek mellette püf , leüt.
- Bambi rám köszön én vissza, kunyerál kaját meg piát adok neki, amint elfordulok püf fejbe vág a baltájával.
- Csávót üldözik zombik, segítséget kér. Megmentem, a hála püf balta, boxer, kapa a fejbe.
- Csávó vérzik, bekötöm, a köszönet természetesen ismét a balta a fejbe.
..........Egy azaz egyetlen emberrel nem találkoztam még aki nem akart leölni. Ha egy pillanatra is hátat fordítok valakinek bumm már nekem is jön. Ennyire antiszociális játékos közösséget még életemben nem láttam sajnos mint itt a dazyben.
Új hozzászólás Aktív témák

- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- eGPU tapasztalatok
- iPhone topik
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- További aktív témák...
- MacBook 12 Retina - Magyar bill. - 2016 Early - 256 SSD, 8GB, 1.5GB
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2450M I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB, gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest