Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
salmiakki
üzenetére
Hát igen vannak ilyenek
Én tegnap jártam úgy ,hogy nálam csak egy mosin és egy balta volt meg táskámba 2db rags meg némi kaja
és összetalálkoztam egy "kezdő" emberkével semmi nem volt nála csak kötszer ,na mindegy én szépen elmentem mellette gondoltam minek öljem meg ,erre a barom elkezdett utánam futni és boxolni akart ,gondolta leüt és elveszi a cuccom, na innentől kezdve kb 35 perc kimerítő "tánc" vette kezdetét
mert én a rohadt baltával nem bírtam eltalálni mert futkározott össze-vissza én úgy szintén viszont ő néhányszor eltalált de nem ájultam el ,mosinnal közelről semmit nem érek ő ezt tudta nagyon jól ..na aztán futottam én bokorba erdőbe és az istenért nem bírtam lerázni azt az idiótát míg nem valami faházba felvett egy villát közben sikerült a baltával ráb@szni egyet
aztán láttam,hogy elkezdett vérezni na mondom innentől nyeregbe vagyok csak futnom kell és szépen elvérzik ,hát igen csak közben jött még két zombi utánam elkezdtem ütni addig valami folytán az olyan gyors elbujt és bekötözte magát hogy az valami hihetetlen ,pedig ütötte a zombi őt is rendesen, na és még nincs vége a storynak
ő rajta is zombi meg én rajtam is
aztán addig addig ütöttük egymást míg csak eltalált úgy hogy elájultam
aztán pár perc és magamhoz tértem a baltámat elvette meg az utolsó kötszeremet is
gondolta akkor majd most én futok ,na mondom lesz ami lesz , elővettem a mosint és közelről lőttem egyet rá ,csak úgy nagyjából céloztam rá de összeesett
aztán közelről még kettőt belelőttem ,de azt már idegből

sajnos ruined lett az a pár cucca is ami volt viszont én meg véreztem, szóval végül én is meghaltam mert nem találtam egy rohadt ruhadarabot se és szépen elvéreztem
Érdekes menet volt mindenesetre
ez közel 35-40 perc "szórakozás" volt..amit már annyira nem élveztem és inkább szánalmas dolognak éreztem azt hogy az a gyík arcú így akarja megszerezni a cuccaim
Egy Akm-el a kezembe biztosan nem tartott volna tovább pár percnél 
Jó hosszú lett ,köszönöm aki végigolvasta
Új hozzászólás Aktív témák

- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
vegul is logikus!
Én tegnap jártam úgy ,hogy nálam csak egy mosin és egy balta volt meg táskámba 2db rags meg némi kaja
aztán láttam,hogy elkezdett vérezni na mondom innentől nyeregbe vagyok csak futnom kell és szépen elvérzik ,hát igen csak közben jött még két zombi utánam elkezdtem ütni addig valami folytán az olyan gyors elbujt és bekötözte magát hogy az valami hihetetlen ,pedig ütötte a zombi őt is rendesen, na és még nincs vége a storynak
gondolta akkor majd most én futok ,na mondom lesz ami lesz , elővettem a mosint és közelről lőttem egyet rá ,csak úgy nagyjából céloztam rá de összeesett
Egy Akm-el a kezembe biztosan nem tartott volna tovább pár percnél