Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Days Gone (PS4)

Hozzászólások

(#1183) Fitzgerald válasza Yodamest (#1182) üzenetére


Fitzgerald
veterán

Én 18 órát nyomtam eddig nagyjából. Egy olyan skálán, ahol az RDR2 10-es (inkább 11-es :D) , és az éves kötelező Assassin's Creed 6.5-7-es (bár a Valhalla elég jó lett szerintem, az inkább 8-as nálam) ez számomra egy 8-ast ér eddig. Ami jó. Főleg úgy, hogy az említett játékoknál sokkal kevesebb erőforrásból/pénzből készült.
Mégsem vitték túlzásba a repetitív mellékküldetéseket, nem egy UBI-féle formula, van saját identitása.
A random jellegű eseményekből, motoros patrolokból lehetne picivel több szerintem, bár lehet később ez így is lesz.
A fejlődési rendszer kellően átgondolt, a legtöbb upgrade valóban hasznos, és nem csak öncélúan került a játékba (hardon legalábbis).
A survival aspektus is működik, kifejezetten tetszik, hogy az üzemanyaggal is kalkulálni kell, még ha a teli tankkal 3 kilométer nem is túl realisztikus. :DDD
Amikor a marmonkannával skerázol vissza a 600 méterre lévő motorhoz, majd meglátsz egy feléd rohanó farkast...és tudod, hogy van még vele egy vagy két másik is...vagy éppen egy horda kerül közéd és a motorod közé...
Olyan is volt, hogy egy ambush során miután kiszedték alólam a motort, majd négyen támadtak rám úgy, hogy alig volt nálam lőszer, gyógyszer. A sniper miatt nem tudtam meleevel lecsapni őket, de valahogy mégis sikerült 3-at elintézni, majd elbújni egy doboz mögött...amin pont volt egy benzineskanna, amit véletlenül telibe lőtt az utolsó arc, és meghaltam. Ezek hangulatos pillanatok.
A sztori még csak most kezd beindulgatni (nemrég értem az Iron Mike-féle táborba), de azt olvasom, hogy a hajrában egyre erősebb lesz az is.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Days Gone (PS4)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.