Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Nekem tegnap volt először ilyen vonat.
Maradt még két aktív bounty-m, és átváltottam sword-ra, azokkal csináltam meg, mert gondoltam lvl20-as chain blade-re már felesleges ellőni azokat az XP-ket. És bementem Normal Hounting Ground-ra. Bakker, olyan erős voltam ott, hogy én se értem miért. Nem is tököltem, solo-ba nekiálltam, kellett pár Blaze behemót, és egyszer csak azt néztem, hogy gyűlünk, és négyen követnek. Megálltam én is beválltani a Huntpass rewardot. És ők is ott álltak mellettem.
De nagyon kezdők lehettek, mert mindig másodpercek alatt feküdtek.Mit csinált? Hát pont az ellenkezőjét, amit te. Ezért is lepett meg engem is. Chain Blade-del nyomta ő is. És mikor Torgadoro felmászott, beszaladt középre. De nem teljesen középre, hogy ne rá ugorjon a behemot. Majd mikor lenyúl a földbe, Reaper's Dance-et elnyomta, olyankor kvázi lebegsz egy pár mp-ig, majd Reaper's Dance secoundary attack, és... problem solved.
Kettőt menetet mentem tegnap. Másodjára már 4-en voltunk, és tökéletesen meg tudtam csinálni én is ezt. Többiek meg szaladtak szana szét.
Butaságot írtam előbb a Hellion armor-ral. Most néztem a cella slot miatt az se lenne jó. Fiery Greaves kellene, és nem is a perk miatt, hanem erős Blaze ellen, és Defence slot van benne. Csak erre a Torgadoro farm idejére gondoltam. Aztán lehet hogy hülyeség. Az a lényeg, hogy defence vagy mobility slot kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Maradt még két aktív bounty-m, és átváltottam sword-ra, azokkal csináltam meg, mert gondoltam lvl20-as chain blade-re már felesleges ellőni azokat az XP-ket. És bementem Normal Hounting Ground-ra. Bakker, olyan erős voltam ott, hogy én se értem miért. Nem is tököltem, solo-ba nekiálltam, kellett pár Blaze behemót, és egyszer csak azt néztem, hogy gyűlünk, és négyen követnek. Megálltam én is beválltani a Huntpass rewardot. És ők is ott álltak mellettem.
De nagyon kezdők lehettek, mert mindig másodpercek alatt feküdtek.