Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz Joccc07 #136 üzenetére

Nekem tegnap volt először ilyen vonat. :D Maradt még két aktív bounty-m, és átváltottam sword-ra, azokkal csináltam meg, mert gondoltam lvl20-as chain blade-re már felesleges ellőni azokat az XP-ket. És bementem Normal Hounting Ground-ra. Bakker, olyan erős voltam ott, hogy én se értem miért. Nem is tököltem, solo-ba nekiálltam, kellett pár Blaze behemót, és egyszer csak azt néztem, hogy gyűlünk, és négyen követnek. Megálltam én is beválltani a Huntpass rewardot. És ők is ott álltak mellettem. :) De nagyon kezdők lehettek, mert mindig másodpercek alatt feküdtek.

Mit csinált? Hát pont az ellenkezőjét, amit te. Ezért is lepett meg engem is. Chain Blade-del nyomta ő is. És mikor Torgadoro felmászott, beszaladt középre. De nem teljesen középre, hogy ne rá ugorjon a behemot. Majd mikor lenyúl a földbe, Reaper's Dance-et elnyomta, olyankor kvázi lebegsz egy pár mp-ig, majd Reaper's Dance secoundary attack, és... problem solved.

Kettőt menetet mentem tegnap. Másodjára már 4-en voltunk, és tökéletesen meg tudtam csinálni én is ezt. Többiek meg szaladtak szana szét. :D

Butaságot írtam előbb a Hellion armor-ral. Most néztem a cella slot miatt az se lenne jó. Fiery Greaves kellene, és nem is a perk miatt, hanem erős Blaze ellen, és Defence slot van benne. Csak erre a Torgadoro farm idejére gondoltam. Aztán lehet hogy hülyeség. Az a lényeg, hogy defence vagy mobility slot kellene.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés