Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kareszovics
üzenetére
Nagy bátorság kellett hozzá tényleg
Semmi gond, pont ilyennek képzeltem az 1. hsz-t, csak türelmem nem volt hozzá 
Kb. 2 óra alatt egyébként kellemeset csalódtam a játékban, mondjuk kicsit tényleg hajaz már Perzsia Hercegére. Egy hete játszottam végig az első részt, aztán lehet, hogy azért van, hogy Halál mozgáskultúrája így az elején eléggé vérszegénynek tűnik
De majd lesz ez jobb is. Tetszik a fast travel is, most már akárhonnan a kijelölt helyen teremhetünk. Az inventory tárgyak képei mondjuk tényleg elég pixelesek.Bug: a beállításokban a vertical sync nem ér semmit, nem működik. Driverből kellett ráküldenem, így jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Semmi gond, pont ilyennek képzeltem az 1. hsz-t, csak türelmem nem volt hozzá 
De majd lesz ez jobb is. Tetszik a fast travel is, most már akárhonnan a kijelölt helyen teremhetünk. Az inventory tárgyak képei mondjuk tényleg elég pixelesek.