Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesz1974
tag
-
atesz1974
tag
A baj a fokozatosság elvével van, a sztori szerint egy pilóta vagy aki lezuhan..., tehát földharccal kellene indulnia a játékmenetnek, később megszerezni a jetpack-et, és valami nokedli repkedős feladattal ismerkedni vele ezután....

De neeem, egyből repülj és szopj...na ez az ami nem jön be rögtön kezdésnek, és ha valami így el van szúrva, attól sok jó nem remélhető később sem szerintem.
-
atesz1974
tag
Kipróbáltam a teljes verziót..., na ilyen borzalmat a Painkiller Restruction óta nem láttam.(csak ez valahogy máshogy öli az ember idegeit...)
Már a beállítások menünél motoszkált bennem valami, amikor egy karika fényes pereme pont a menüpontok közepén világít, így legalább nehezebben olvashatóak...(na, mondom, ha ilyen amatőr hibával kezdődik, mi lesz itt még...)

És igen, bejött a megérzésem mindenféle bevezető nélkül CASUAL szinten kib@szarint a levegőbe, új játék választásnál, aztán cumizz, mert ha nincs pilóta előképzettséged, akkor tuti ez vár rád.
Pár perc után már forgott a gyomrom..., becélozni az ellenséget esélyem se volt...(egyébként pl. a Crysis-ban az ilyesmi részeket kifogásolták a legtöbben, ez meg mindjárt ilyennel indít...)
Élt kb 10 percet nálam. 
Eltévesztették a besorolást, repülőgépszimulátor rajongók előnyben...

Szerintem megvan a 2010-es év első borzadály PC-s alkotása, már az áramot is sajnálom, amíg letöltöttem ezt a sz@rt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Last Epoch
- Gyúrósok ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óra topik
- Villanyszerelés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Élt kb 10 percet nálam.