- Fórumok
- Konzol játékok
- Dark Souls 3
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Sára és a párja.
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:52 Téma összefoglaló
Aktív témák
-
Dlite
tag
Köszi! Megnéztem mind a 20-at
Hangulatos képek. -
Dlite
tag
Gondom nekem sincs, mert ultrán full HD-ban 60FPS, csak mintha élesebb lenne a jútyúbon

-
Dlite
tag
Tuti megszokható, viszont az egérrel nem boldogultam. Felismerte a szoftver a játékot, be is állítottam, de a játékon belül semmi. Na majd akkor délután ha hazaértem még pöcsölök vele

-
Woodslave
félisten
ironizáltam csak ezzel az elitezéssel.
-
Woodslave
félisten
de tudod a souls játékokban van az elit aki végigjátsza meg a többi aki azt hitte hogy végigjátszotta (arról ne is beszéljünk aki meg nem)

-
Rony949
addikt
Bocsi, csak rá akartam világítani, hogy pár óra játékmenet az nudli a Nier-nél. Olyan, mintha Dark Souls-ban megcsinálnád az Undead Asylum-os részt, aztán rávágod hogy ez szar.
-
Rony949
addikt
Engem ami nagyon szíven ütött az első rész után, az a pályatervezés volt.....pontosabban nem volt. Na jó, ez túlzás, volt a pályákkal meló, de az első részéhez fel sem ér. Még említésre sem méltó. (Dark Souls 2)
-
Severen
tag
Azt a bejáratot körülményesebben már nem is tudták volna megoldani...

-
mrmcs
csendes tag
Köszi, guide szerint mentem (videó), így aránylag könnyű volt nekem is (ez volt az első Dark Souls játék, amivel játszottam, mert nekem inkább a Bloodborne jön be).
Az első 10 perc szenvedés volt, mire megszoktam, hogy az új luck-os build-del mit is csináljak, meg azért kicsit kevés pont maradt staminára meg életerőre, de pár halál után megszoktam. Igaz, hogy kicsit lassabban öltem, mint a fő build-emmel, de bőven megérte. Még jó, hogy 4,5M soul-t összeszedtem a többi covenant item gyűjtögetésével, enélkül lehet, hogy nem ment volna jól a farmolás.
Djuree
Ezek szerint tényleg nagyon széles sávban mozog a drop rate, mert olvastam, hogy többen jártak úgy, mint Te. Azért remélem, hogy ha most nekiállsz, akkor több szerencséd lesz. -
mrmcs
csendes tag
Egy kis helyzetjelentés: mivel nem találtam senki leölhető társat, ezért átpontoztam és így a luck-omat felvittem 99 (így az Item Discovery-m felment 311-ről 399-re), majd tegnap este nekiálltam farmolni. Elég érdekes volt, mert 1 óra 40 perc alatt esett 16 db vertebra shackle. Nem tudom, hogy mi történt, de 311-es Item Discovery-vel szűk 2 óra alatt esett 2 db, így meg 8x annyi. Ezután abba kellett hagynom a játékot és utána már csak két 40 perces farmolásra volt időm, na ekkor már "csak" átlagosan 12 percenként találtam 1-et. Már csak 5 darabot kell találnom, az meg már nem vészes. Szóval köszönöm a segítséget, úgy látszik, hogy a luck-ra pontozás volt a nyerő. Innen már egyenes az út a platináig :-)
-
Šolaire
veterán
Gondolom borsos árat kell fizetni a bűnökért

-
Kvelstadt
veterán
Véletlen rá lehet jönni. Be lehet rakni egy pharros lockstonet amitől kigyulad egy bazonagy fáklya a plafonon és onnantól lehet látni hogy takarják az arcukat meg nem mernek kijönni az épületből a fényre.
De majd próbáld ki a pókokon is a fáklyát.
-
Šolaire
veterán
Nem a kinézet miatt érzem hibridnek a 3. Részt hanem mert felgyorsult a harcrendszer szinte feleslegessé téve a pajzsot. Ez ellentétes az első rész lassabb taktikusabb harcrendszerével.
de nincs ezzel gond jó irányba fejlődtek és méltó módon zárták a sorozatot gondolok például a Ringed City dlc-re. -
Šolaire
veterán
Anno mikor kezdtem nekem is a Zweihander volt a kedvencem a 2. Részben nekem se tetszett.
-
lbandi777
aktív tag
Persze mert nagyon gyors,de annak ellenére mindíg marad stamina elgurulni és boss függő ugyan de 6-8 vágás és megy a sebzés mellé a bleed.
-
Šolaire
veterán
A 2 cica nekem is kimaradt de pótolni akarom. Ivory King igazi tekintélyt parancsoló Boss.Most kezdem újra a szériát volt egy kis szünet de nagyon hiányoznak a Souls játékok

-
El Barto
tag
Nono,bárki bárkit lecsaphat bármilyen okból kifolyólag,akár hirtelen felindulásból is!
Én első alkalommal Hawkwoodra is rácsaptam,lett is kergetőzés belőle! 
(Amúgy a poén az hogy úgy megijedtem Dancertől,hogy elsőre majdnem meglett "ösztönből",egy ütés kellett volna neki.Aztán persze elkezdtem cifrázni,taktikázni,okoskodni,"majd én azt tudom" alapon,nem is sikerült kinyírni!)
-
BOBAKILL
őstag
Én is a 3 szárnyas pufikat farmoltam a ládával ng++on(ebben nem vagyok biztos). 100k soul egy menetből. Kétségtelenül hasznos ez a láda.
-
törölt tag
Szerintem az a platina, ahol ennyi mindent kell csinálni, már nem éri meg az erőfeszítést. A platina legyen kihívás, de ne frusztráló.
Ez már az.
Érdekes ugyanakkor, hogy Bloodborne-ban megcsináltam.
-
törölt tag
Jahh, nem akarom.
Utálom a pvp-t, s mivel onnan is vannak trofik, eszem ágában sincs.Meg grindelni, farmolni is utálok egy bizonyos szint felett.
-
törölt tag
Köszi,
Nem, nem lesz ilyenem. Annyi soul-om van, mint a tenger, így én már nem farmolok.

-
BOBAKILL
őstag
Így csináltam én is de iszonyat keveset tudtam farmolni. Marad az hogy megkérek valakit hogy oldjuk meg okosba, beinvade-el aztán ugrik egy csukafejest a mélybe.

-
Kvelstadt
veterán
Na azt nem tudom hogy a kettőnek van e köze egymáshoz, csak azt hogya lenti ketreces teszi barátságossá a fűrészest.
És perszeaz a biztos ha minkettővel beszél az ember de a kolega most konkrétan a lentit nem találta meg. -
Kvelstadt
veterán
Az más. Az egy magasabban lévő ketrecbe van és aztki lehetengedni. Ez meg egy ketreces npc.
-
HULK25
tag
Köszönöm, de már ügy tűnik így jártam, akkor kezdek egy teljesen új karaktert, csak megint az a sok farmolás....
-
HULK25
tag
Na igen itt kezdödik a gond, teljesen üres az AppData mappa a gépemen, de a régebbi karaktereim mennek csak az aktuális nem, tehát nem tudom hogy most hova tovább
-
Kvelstadt
veterán
150óránál tartok de most nem haladok a platinaval mer egy srácnak segítek.
De nem baj. Van még játszhatnékom.
Másik dolog.
Megcsináltam a kétféle kothric prince kardból az egyet és nem rossz kard.
A speckója hogy r1el lő egy fénycsóvát, r2vel meg csap egytüzeset.
De alapból is tűzet sebez ami nagyon jól jött a havasdlc-be mert sokan gyengék tűz ellen.
A fák plbefyulladnak és nem tudnak tamadni.
Lehet más tűz infuseos kard is tudná ezt de én azt nem tudom mert nem szoktam infuseolni. -
snake78
tag
Tegnap megcsináltuk 26x meghaltam elég gyorsan ment 😂
15-20 perc és vége is volt
Megkapta amit szeretett volna a trophyhoz én meg őrizet mind a 44 soulomat mint ha az életem múlt volna rajta
Bárkinek akinek konzolja van (ps4) állok rendelkezésére 👍 -
Kvelstadt
veterán
Már csak a wolf covenant van meg a darkmoon.
Wolfgrass mar van 23 szóval az alakul. Vagy két órát farmoltam őket.
A silver knightok viszont azóta se adtak.
Azt nem tudod hogy csak azok dobhatnak akik fent vannak anor londoban 3an vagy azok is akik lentebb.
Mert ugye onnantól írja hogy anor londo hogy felmegyek a csigalépcsős liftel viszont ha a lentiek is dobhatnak nagyobb az esély.A többi megvan. A drark wraithek jól dobtak, snake elvtárs meg volt olyan kedves és meghalt tegnap ellenem pvp-be 27szer.

-
Kvelstadt
veterán
Mostfarmolom a swordgrasst. Nyo.om egy ideje és nehe dobnak.
+3as golden serpent ring, a láda sisak meg rusted coin.
Demég így se dobtak anor londos silve knightok egy daram covenant itemet sem. -
Kvelstadt
veterán
Igazad van.
Van hogy én is kikapcsolódásértjátszom. Ds-t kihivásért. -
Djuree
félisten
hát ha kellenek a +2/+3-as gyűrűk akkor igen, de minek? én azok nélkül is über op vagyok pyroval, így sincs már kihívás. magasabb ng-be meg nem megyek, már úgyis láttam mindent, nincs értelme...
-
Šolaire
veterán
Alva a murakumo-s invader volt? Akkor tévedtem. Kinyírtam

-
Šolaire
veterán
Egy souls játéknak más köntösben bloodborne beütéssel én valami ilyesmire gondolok. Souls 4 nem hiszem hogy lesz. A 3. Résszel a csúcsra járatták a szériát.
Én is egy tps-t várok. -
ImpersonatoR
addikt
En is ebben bízom
Scholar of the first sin be engine be is belenyúltak stb.
DS3 nal a 2. utolsó kiegre rá 1 hónapra érkezik a goty remélhetőleg nem nyúlnak nagyon bele.
Igazából aki megvette az alapjátékot + sp -t az goty -t vett drágábban.
Nehogy mar ne tolhassak együtt.
De ha így lesz akkor megyünk vasvillával lázadni meg aki vett sp t refoundoljon
-
cyberkind
félisten
Én ezt nem tudom megérteni a From-tól mert nagyon bunkó dolog volt és lesz, én meg akkor nem kezdem el az új kört a "régiben", pedig lassan megvagyok.

-
Šolaire
veterán
Azért remélem tudok játszani olyan ismerősömmel aki megveszi a goty kiadást. Nekem alapjáték plusz season pass van.
-
cyberkind
félisten
Azóta meglett és ott volt ahogy írtad, csak kicsit hülyén jött ez ki, hogy legyőztem a boss-t, majd elkezdtem meghalni de bejött a teleportálós intro és a öregasszonynál haltam meg.

Időközben meglett a Chaos Blade is, hát... tényleg durva cucc, és még nincs is felhúzva fullra.
-
v450
tag
+1 és +2 az máshol van.
mindent meg lehet kapni. -
Šolaire
veterán
Nekem még erősödnöm kell úgyhogy irány a fő szál.
Djuree: lehet igazad van nyomatok egy souls pólót és majd beszámolok
-
Döglött Róka
veterán
En ng+ végénél járok lvl145. Előbb végigsuhanok és jöhet a dlc.
-
vorosmarti
senior tag
Na jó, ez tárgytalan, benéztem
A kapcsolódó tartalmakat véltem a csomag a részének.
Az kavart be, hogy bundle-nek neveznek egy alapjátékot... -
Adam_Shepard
addikt
Farmra a boszi rapier + avarice az jó de a mimic fej csak bossokhoz amikor már éppen meghalni készül, mert valamiért a 3 ban sokkal jobban szedi le a hpdat. Ha PSen tolod akkor ott van ilyen hogy players met pl. Nem tudom, hogy steamen van e ilyesmi de általában a co op partner neve az a userneve is egyben.
-
Adam_Shepard
addikt
Annak idején nekem is volt ilyen! Sajnos nem dobja fixen, de ha a Yhormos harcnál bemész segíteni valakihez és ráírsz, akkor tuti lesz náluk vagy 2-3. Onnan tudsz kérni akár
Nem trophy függő cucc amúgy. -
Kvelstadt
veterán
Tényleg hülye megoldás lenne ha random drop lenne.
Bár én sosem használtam de az előző részekben fixen megadta azt tudom.
Kell trophy-hoz vagy csak hasznàlni akarod? -
Kvelstadt
veterán
Nem lehet hogy mégis ott maradt egy valahol?
Néha olyan jól el vannak rakva a ládák hogy csak akkor vettem észre mikor már dokadjára jártam ott.
Amúgy meg lesd meg wikin hogy minek kéne dobnia. -
Kvelstadt
veterán
A ps4 joy meg olyan hogy nincs a ravasz alatt semmi szal alap hogy mindenkitől messze megyek mert ha lerakom a joy-t egy pillanatra akkor megnyomódikba ravasz vagyis a heavy attack. Bb-be így csaptam egyszer arcon szegény doll-t.
-
Kvelstadt
veterán
Az ilyen nevesebb fegyverek amelyek valakiről vagy valamiröl vannak elnevezve csak +5ig mennek és ritkább a hozzá való kő viszont +5re elérik azt amit a sima fegyók +10re.
Én jelenleg katanával megyek de ha találok súlyban hasonló greatsword-ot majd akkor lehet váltok. -
Šolaire
veterán
Tudsz benne kószálni véletlenül nem tudsz átmenni new game plusba. Gyorsan haladok most én is de szerintem nem sorrendben😃 champion gundyr meg a dragonslayer armour megvolt a chatedral boss meg kimaradt😃
Ki milyen fegyót használ? -
Adam_Shepard
addikt
Ha tudod akkor csinald meg a mentes bujaerral a tobbfele befejezest a trofeak miatt (ha psen nyomod) de tudsz menni a boss utan.
-
Kvelstadt
veterán
Mint a ds2ben. Maradsz ebben a játékban.
De mondjuk én még nem járok ott szal várd meg míg valaki ezt megerősíti. -
mad1
veterán
Azert mi sok sikert kivanunk neki
Hajra hajra 
-
mad1
veterán
En kerek elnezest azt hittem meleganak iranyuloan fejezted ki az allaspontod.
-
Kvelstadt
veterán
Oké de aki lv1en tolja az nem azért mert nem tudja hogy kell osztani. Ha aról lenne fel is adná hamar szerintem.
-
mad1
veterán
Ha van 5 ember a vilagon sokat mondtam.Ertelmet veszti a jatek.Soul gyujtogetes adja meg az 1ik feelingjet.Kezdokbol meg amugysem neznek ki ilyet

-
Kvelstadt
veterán
Szivesen!
De bb nem lesz pc-n. Viszont ha terszik a souls akkor érdemes a bb-t is játszani.
Én bb meg ds3 miatt vettem meg a ps4et két nappal ds3 premier előtt és totál megérte már csak ezek miatt is. -
Kvelstadt
veterán
Akkor tökéletes.

-
Adam_Shepard
addikt
nem kell. NG7 ből is átmehet egy másikhoz segíteni cserébe úgy balanszolja a játék. Ez a BloodBorne óta van így.
-
Kvelstadt
veterán
Itt nem kell.
Jelszó meg megbeszélt helyre lerakott summon sign és mehet is a party. -
Adam_Shepard
addikt
zsírkréta le és mehet. Még password is van hozzá (mint az isten gyuru a 2 ben)
-
Šolaire
veterán
Kettőbe is jöttek nagyon erős invaderek. Soul memory nem működött ott jól szerintem. Háromban jobb az egyensúly idáig szinte kiélezett küzdelmeim voltak.
-
Šolaire
veterán
Én meg ezért szeretem,ritkán betörnek hozzám van hogy leverem de olyan is van hogy megszivatnak. Meg az izgalom hogy vajon kivel hoz össze a sors,minden ember más ezért mindig más lefolyása lesz a harcnak. Ezért az izgalomért szeretem a pvp-t.
-
mad1
veterán
Az ilyeneket imadom hatba critelni.Sok ilyen van en azert nem utalom a PVP t.
-
BOBAKILL
őstag
Kapsz még három sigilt ha Anri of Astora küldetést megcsinálod a 'wedding' befejezéssel a darkmoon temple-ben.
-
Adam_Shepard
addikt
Igaz nem fogja befolyasolni de nezz majd utana a hollowing befejezesnek vagy masodik vegigjatszara csinald meg mert baromira el lehet hagyni a maradet sigileket.
-
Šolaire
veterán
Multit befolyásolja nem tudnak betörni más játékosok,életerőd kevesebb lesz.
-
BOBAKILL
őstag
Ha jól emlékszem akkor 8 dark sigilt lehet összegyűjteni és akkor kapod meg az alternatív befejezést. (a tűz elbitorlása) Én nekem adott volna ez a lehetőség de én nem ezt választottam végül.

De szerintem te nem erre voltál kiváncsi.
Azt nem tudom hogy ha kizárólag hollowként viszed végig akkor bármi is változna...talán csak nehezebb úgy.
-
Adam_Shepard
addikt
ha összeszeded az összes hollow sigilt, akkor megkapod a játék titkos befejezését.
-
pruzsi
őstag
Közbe meg megvan levágtak a
merre tovább?két tesót is
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Konzol játékok
- Dark Souls 3
- (téma lezárva)
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Bestbuy játékok
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mini-ITX
- Elemlámpa, zseblámpa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hangulatos képek.

Hajra hajra