- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Hát pedig nagyon rosszul jársz ezzel a felfogással, mert sok műfaj arra van tervezve. pl. hogy játszol bármiféle platformer, autós, verekedős játékot? Szenvedés ezeket billentyűzettel tolni, arról nem beszélve, hogy jelentős hátrányban is vagy a kontrolleresekkel szemben. Na mind1 kinek-mi, de szvsz nem szabad ennyire beskatulyázottan elítélni az új, még nem próbált dolgokat.
Más: Friede nővérrel én is végeztem tegnap, megmondom őszintén az idézhető npc-t behívtam, mert nem tudtam mi fog ott várni, de nem bántam meg, mert így elsőre meglett. 1. fázisában még egyedül kellett harcolnom, utána jött be a lovag, de kellett is mert ez, hogy 2X feléled az a fos + ott a faterja hát elég gusztustalan. Nem vágyom, hogy újra megcsináljam...
A ringed cityvel is így vagyok, bevertem még a démon princet is este, de az is egy gusztustalan hosszú harc volt. Nyújtják itt már mint a rétest.
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Sony PlayStation 4 Slim Jet Black 500GB + JÁTÉKOK
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Eladó Új Steam Deck OLED 512GB, 2 év jótállásal
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest