- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
DSL-t raktam fel egy régi gépre, és a Sambával nem boldogulok.
Ott kezdődött, hogy amikor a repo-ból fel akartam rakni a Sambát, akkor letöltés és install után semmit sem írt ki, csak kerregett egy ideig a winyó. Ok, mondom sebaj, fapados disztrónál érthető. lényeg, hogy /etc/samba/smb.conf van.
Ezt kezdtem el állítgatni, de eddig nincs siker. A samba felrakott valami progit, ami látja a windows-os gépeket, de tallózni már nem lehet vele.
Lehet vele mountolni, meg Unmountolni, de ezek látszólag semmi sem csinálnak.
Szóval egyelőre Linux-os géppel nem tudok a windows-os fájlokhoz hozzáférni, de ami még rosszabb, hogy a win nem látja a linuxos gépet.
Az smb.conf-ban beállítottam pár dolgot, amit a weboldalon találtam, de eddig semmi eredmény.
Az a furcsa, hogy ha beírom a böngészőbe, hogy //192.168.0.1 (ez a linuxos gép), akkor nem találja. Vagy nem is kéne így megtalálnia?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest