- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MDMA
tag
OK, hát nem sok minden történik itt...
Megoldottam másképpen, DT Proval ultra helyett és torrentből szedett verzióval, nem a sajáttal. Sajnos ez így nem a legjobb, de legalább működik.
Azért változatlanul kíváncsi lennék, hogy az eredeti esetben mi volt a baj, hátha lesz még ilyenre szükség. -
MDMA
tag
Sziasztok!
Csak nagyon régi topicot találtam DT témakörben, így remélem ez maradhat.
Van egy legális program CD-m, amiről szeretnék egy image-et készíteni, hogy a rajta lévő appot fel tudjam tenni egy olyan laptopra, amin nincs CD meghajtó.
(Ez egy autista gyerekek fejlesztéséhez használatos szoftver (BoardMaker), feleségem tanár, nagyon fontos lenne neki, hogy menjen.)Odáig megvan, hogy csinálok egy mdx-et vagy ISO-t. Mindkettőt próbáltam.
Aztán telepíteni is tudom az appot a virtuális meghatóról a másik gépen, simán felmegy.
Viszont a program nem indul. Dupla kattra csak megmutat egy CD ikont, mintha elkezdené betölteni, aztán nem történik semmi.
Feltételezem "érzi", hogy nem igazi CD van benne.
A DT régebbi verzióiban ki lehetett választani, hogy milyen emulációt vagy másolás védelem elleni megoldást használjon a DT, de ebben nem találtam ilyet. Meg amúgy sem tudnám, hogy mit válasszak...
Vagy lehet, hogy már a beolvasásnál kéne vmit állítani?Tudna vki segíteni?
Mindkét gépen Win10 pro van, és a DT 5.4.akárhanyas verzióját használtam.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Opel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest