- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Három júniusi képem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
MDMA
tag
OK, hát nem sok minden történik itt...
Megoldottam másképpen, DT Proval ultra helyett és torrentből szedett verzióval, nem a sajáttal. Sajnos ez így nem a legjobb, de legalább működik.
Azért változatlanul kíváncsi lennék, hogy az eredeti esetben mi volt a baj, hátha lesz még ilyenre szükség. -
MDMA
tag
Sziasztok!
Csak nagyon régi topicot találtam DT témakörben, így remélem ez maradhat.
Van egy legális program CD-m, amiről szeretnék egy image-et készíteni, hogy a rajta lévő appot fel tudjam tenni egy olyan laptopra, amin nincs CD meghajtó.
(Ez egy autista gyerekek fejlesztéséhez használatos szoftver (BoardMaker), feleségem tanár, nagyon fontos lenne neki, hogy menjen.)Odáig megvan, hogy csinálok egy mdx-et vagy ISO-t. Mindkettőt próbáltam.
Aztán telepíteni is tudom az appot a virtuális meghatóról a másik gépen, simán felmegy.
Viszont a program nem indul. Dupla kattra csak megmutat egy CD ikont, mintha elkezdené betölteni, aztán nem történik semmi.
Feltételezem "érzi", hogy nem igazi CD van benne.
A DT régebbi verzióiban ki lehetett választani, hogy milyen emulációt vagy másolás védelem elleni megoldást használjon a DT, de ebben nem találtam ilyet. Meg amúgy sem tudnám, hogy mit válasszak...
Vagy lehet, hogy már a beolvasásnál kéne vmit állítani?Tudna vki segíteni?
Mindkét gépen Win10 pro van, és a DT 5.4.akárhanyas verzióját használtam.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kés topik
- Renault, Dacia topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest