- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
mirci18
üzenetére
Azok el vannak anyataxinak is jó ideig, csak néha el kell vinni km-t belepakolni.
Igen, nekünk is kell a kettő, mert sokszor megyünk két irányba és nem bírnánk a távolságaot, a terhet biciklivel. Na meg én kényelmes is vagyok, bár én többet biciklizek, rollerozok, autózok, mint a család többi része összesen. A sétában meg csak a lányom hajaz, muszájból. A suli messze van a busztól.
Sőt, sokan már wgy gyereknél megállnak. Feleségemnek van kettő meg egy közös, de nem mer vállalni többet, megviselte a 3 is. Ha bírná, én még egy gyereket szívesen bevállalnék, pedig kettővel sem szűnne meg a hitelünk.
Nekem meg gáz, hogy meg kell álljak beírni a címet, mert vezetés közben úgysem tennék ilyet. Nem múlik rajtam semmi, de nem szeretek utolsónak a helyszínre érni. (És mint mondtam már, kényelmes vagyok.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Sage BES810 BSS karos kávéfőző
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Fellowes corsivo ülő/álló munkaállomás
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)