Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Visszakötöttem a TPlink 4300-at és azóta újra minden tökéletes!
Az okos tv újra látja a serviio szervert utp-n, a mobilok is megtáltosodtak stb...Szóval tuti a 842 a bibi, csak az a kérdés, hogy mi a baja (optikai kábeles Telekom 1000 net, Huawei 8245h modemmel)!?
-
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Egyelőre hagyjuk az AP módot, mert jelenleg rendes netem sincs!

Mai nap kicseréltem az eddigi TP-Link TL-WDR4300-at a D-Link DIR 842-re.
A Telekomos Huawei 8245h modemből kapja a 842 a jelet és ezt küldöm tovább 2 utp-n és wifin, minden eszközt újraindítottam már!
Csak a wifi ssid+jelszót írtam át, ezen kívül semmit nem bántottam a 842-n (és a huawei-en se).
Azóta a tv-n nincs net utp-n (valójában két okos tv van rákötve egy Tenda switch-el, de egyik tv-n sincs net), a mobilok wifije is rossz, rendszeresen nem tölti be a weboldalakat, kiírja, hogy nincs kapcsolat, majd pár másodperc múlva megint jó. A telefonomon a Speedtest appban elindul a mérés, majd egyszer csak kiírja, hogy network communication issue (hálózati kommunikációs probléma), vagy nagysokára kiírja hogy 100 a ping és utána dob hibát, stb...Miért nincs rendes netem?

-
Sziasztok.
Telekom 1000-hez szeretném beállítani AP módban a D-Link DIR 842 és a TP-Link TL-WDR4300-at.
Ezt a leírást ajánlották, de csak részben értem, tudnátok segíteni (itt ajánlották)?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest