Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
biturbox
csendes tag
Sziasztok!
Ez a NET egy agyrém!!! De inkább a router csinálja a galibát! Felraktam tegnap este az újabb 2.07 -es firmware-t és a laptop ma délelőtt tökéletesen működött, meg a gépem is...
Délután hazaérve viszont már nem volt NET már az asztali gépen sem, még most sem sincs, tehát hosszú órákig, holott az összes LED világított mindkét cuccon. Az előbb elfutott a méreg és kihúztam a kábelt a routerből és beledugtam direkt a modembe, és azonnal lett NET!!!
Ez azt jelenti, hogy Modem szuper!!!
( Amúgy amikor nem csatlakozott a routerrel, MSN-nél írta a szokásos szöveget, hogy a kiszolgálónév, jelszó miatt nem csatlakozik az IP-hez, meg port hibát is jelzett; de hát senki sem bütykölt bele; és a reset-ek sem segítettek. Ez mire utal? A jelszót újra be akartam írni, de nem engedte, azt írta ki, hogy: no change )Most akkor mi van? Délelőtt még jó a router, délutánra meg estére bedöglik?
Mit csináljak vigyem vissza? Mert már nagyon beleuntunk! A Media Marktba vettem..... két hónapos.... -
BGI
tag
Ha Reset után nem ad a router DHCP-je IP címet, én azt csinálnám, hogy a számítógépen átállítanám automata IP cím lekérésről manuálisra... vagyis kitölteném így:
IP 192.168.0.101
átjáró 192.168.0.1 (vagy azt ami a router IP címe kellene legyen)
alhálózati maszk 255.255.255.0.Mivel most nem a netezés az elsődleges cél, emiatt DNS nem kell.
Így manuális beállítással elméletileg csatlakoznia kellene a routerhez, tehát el lehet érni az admin felületet is.Javítsatok ki ha rosszul írtam.
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elemlámpa, zseblámpa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest