- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
biturbox
csendes tag
Sziasztok!
Ez a NET egy agyrém!!! De inkább a router csinálja a galibát! Felraktam tegnap este az újabb 2.07 -es firmware-t és a laptop ma délelőtt tökéletesen működött, meg a gépem is...
Délután hazaérve viszont már nem volt NET már az asztali gépen sem, még most sem sincs, tehát hosszú órákig, holott az összes LED világított mindkét cuccon. Az előbb elfutott a méreg és kihúztam a kábelt a routerből és beledugtam direkt a modembe, és azonnal lett NET!!!
Ez azt jelenti, hogy Modem szuper!!!
( Amúgy amikor nem csatlakozott a routerrel, MSN-nél írta a szokásos szöveget, hogy a kiszolgálónév, jelszó miatt nem csatlakozik az IP-hez, meg port hibát is jelzett; de hát senki sem bütykölt bele; és a reset-ek sem segítettek. Ez mire utal? A jelszót újra be akartam írni, de nem engedte, azt írta ki, hogy: no change )Most akkor mi van? Délelőtt még jó a router, délutánra meg estére bedöglik?
Mit csináljak vigyem vissza? Mert már nagyon beleuntunk! A Media Marktba vettem..... két hónapos.... -
BGI
tag
Ha Reset után nem ad a router DHCP-je IP címet, én azt csinálnám, hogy a számítógépen átállítanám automata IP cím lekérésről manuálisra... vagyis kitölteném így:
IP 192.168.0.101
átjáró 192.168.0.1 (vagy azt ami a router IP címe kellene legyen)
alhálózati maszk 255.255.255.0.Mivel most nem a netezés az elsődleges cél, emiatt DNS nem kell.
Így manuális beállítással elméletileg csatlakoznia kellene a routerhez, tehát el lehet érni az admin felületet is.Javítsatok ki ha rosszul írtam.
Aktív témák
Hirdetés
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fujifilm X
- DOOM - The Dark Ages
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gurulunk, WAZE?!
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged