Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
degu
senior tag
válasz
lajafix
üzenetére
Koszi a linket!

Megneztem.Valoban azt irja,hogy min.win2000.De egyeb helyeken azt irja,hogy win98-ra is jo.
Rajottem,hogy mi kavart be! Valami digitalis alairasrol motyognak.Lehet,hogy ezt nem tudja a win98,es a winMe.
Sajnos nincs win2000-em,az XP meg megeszi reggelire a laptopomat...
Dolgozunk tovabb a teman!
-
Roliiii
aktív tag
válasz
lajafix
üzenetére
ipod on a legujabb fw van, a hiba üzibe lévő mac cim nem tölem származik filter csak mac adress re van de abba benne van az ipod egyértelmü, tüzfal meg routeren kiis van kapcsolva.
probáltam már ugyis hogy ujrakonfigoltam az egészet probáltam mac szürés nélkül is minden féle modot kiprobáltam de semmi használhato nem született.
Söt ma vettem egy új ipod ot és azal is ugyan igy bánik

-
Roliiii
aktív tag
válasz
lajafix
üzenetére
tudnátok adni egy linket a legujabb fw-hez?

köxi
amugy nekem az a problémám hogy ipod touch al szo szerint max 10kb/s el jön a wifi max térerövel bezzeg a szomszédérol gyenge jelel is 60-80kb/s el jön szal nem tom mi ütött belé már álitottam mindent amit csak eszembejutott jelszo mac szürés statikus egyszerüen nincs több ötletem pls help
-
Vaszil78
csendes tag
válasz
lajafix
üzenetére
1. Már reseteltünk többször.
2. szétszedtük a tejes rendszert újból összeraktuk.
3. Beíruk a jelszót sokszor. Az egész router beállítást újra és újra megcsináltuk.
4. Automatikus kapcsolódás be van kapcsolva.
5. A MAC szűrést megkérdezem a szolgáltatótól. De már próbálkoztunk a MAC klónozással is. Úgy sem működik...
Ma volt itt a második "szakértő" de nem tudott életet verni a rendszerbe.
Szerintetek a szolgáltatónál lehet bármilyen hiba vagy le tudják tiltani a router használatot. (bár már megkérdeztem őket és tagadták)
-
kelzsoca
félisten
válasz
lajafix
üzenetére
Igen, pontosan minden így volt, de próbáltam már a service névhez beírni a DIGI-t is

A második linknél pedig ip cím nem volt, viszont mask volt, mint a hálókarié, és átjáró szintén nem volt, csatlakozni nem akar semmilyen módon.
Sajnos nincs előtte a gép és a router, de fejből szinte mindenre emlékszem.
-
kelzsoca
félisten
válasz
lajafix
üzenetére
Igen, tudom hogy tudja, és be is volt már állítva, mint írtam is ment is egészen addig amig egyszer ki nem lett húzva.
Mindenhová be tudok lépni, az admin felületre is

Viszont a legnagyobb problémám hogy ez a helyzet nem nálam van, hanem ismerősnél, így most nem tudok semmit állítani sajnos

Mint írtam is pppoe-vel is beállítottam a kapcsolatot, de egyszerűen nem akar csatlakozni

-
kelzsoca
félisten
válasz
lajafix
üzenetére
Igen, hasonló a helyzet, a gép és router látja egymást, viszont nem csatlakozik az internethez a cucc.
Az internetet ha direktbe csatlakoztatom a kábelt a ps3-ba vagy a laptopra akkor pppoe kapcsolattal áll fel a net, tehát betárcsázós kapcsolatot kell használnom, van felhasználónév és jelszó.
Nem lehet hogy a routerben is így kellene felépíteni? (külön modem nincs) -
Trianrta
aktív tag
válasz
lajafix
üzenetére
Két hálókártya van a gépben, az egyik mindíg le van tiltva. Próbáltam mindkettővel és ugyan az a helyzet.
Próbaképp reseteltem a routert, akkor bejött az admin oldal, de miután a laptopról feltöltöttem a korábban lementett konfig fájlt, utánna megint nem kommunikál a PC a routerrel.
A Laptopot lehet pingelni, az válaszol, csak a router nem.Mint írtam korábban is, semmilyen szűrés tiltás nincs beálítva a routerben.
A beállítás ugyan az, mint azon az oldalon, amit belinkeltél. -
Trianrta
aktív tag
válasz
lajafix
üzenetére
Hol lehet kitiltani a routerben, hogy a kábelen rákötött asztali PC-nek ne engedje a netet és a pingre se válaszoljon neki?
Nem állítottam be sehol szűrést és tiltást, de még is a fenti helzyet van.
Ha laptopba dugom a hálókábelt (ami most wifin csatlakozik a routerhez), akkor megy minden rendesen.Ötletek?
-
válasz
lajafix
üzenetére
Maga a router közel sem annyira meleg mint a dlinkes adsl modem, legalábbis nálam, sztem elég egy venti ami mozgatja a levegőt. Nálam egymás felett van a kettő lépcsőzetesen eltolva, alul a router, felül a modem, pl elé egy 12-es hűtő,5v-ra, silent halk valamit azt megy ameddig megy, ha nagyon meleg lesz megcsinálom, jobbat nem tudok hirtelen.
A gyártó szerint bírja a meleget beszéltem velük, de ezt én megkérdőjelezem, egészen egyszerűen azért, mert nem egyszer van már most is, h nem todom megfogni a modemet, a router pite hozzá képest. Amikor nincs nyúzva a net akkor kicsit kihűl mindkettő, tehát csak akkor baromi forró ha nyúzva van. -
Scrym
tag
válasz
lajafix
üzenetére
Nem, a közeli gépnél minden OK!
- a szokásos 10Mbit a letöltés, 15Mbit a fel, ping max. 5.a 25m-es kábellal összekötött gépnél van a gigsz! De a nem hinném, hogy a kábellal volna valami, mert a LAN az jól megy.
Lehet a gépemmel van a gáz?
AbitNF7, Barton 2500+, 768 RAM, WinXP
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Óra topik
- Battlefield 6
- Projektor topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest