Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
donguba
csendes tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem...random modon csinalja...van hogy egy ora utan vagy hogy ketto van hogy nem....de csak a laptopon fogy el a net a nagy gepen nem...erdekes
-
Jenkees
csendes tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Vadászcsiga: A problém a konkrétan azzal van, hogy bár vezetékkel tökéletesen megy a net, bármelyik gépet csatlakoztatom a routerre. Ám ha vezeték nélkül szeretnék csatlakozni akkor sem PDA, sem notebook nem tud csatlakozni valamiért a routerre. Végigpróbálgattam már minden csatornát, mindenféle biztonsági beállítást, reseteltem a routert stb, de semmi eredmény. Volt firmware frissítés a routeren, de az sem segített. Az igazat megvallva már fogalmam sincs, hogy hogyan tudnám összehozni wifin a notebookot meg a di-524-et.
Egyébként a Windows Vista-s noti látja a hálózaton a routert, a jelerősség is maximumon van, még a jelszót is kéri, ha csatlakozni próbálok wifin a notebookkal, de a kapcsolat valamiért nem jön létre. Nyitott hálózattal is próbáltam, de akkor sem ment. Kb ez a helyzet. -
gex75
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
A chello "priorizálja" a P2P forgalmat - lefelé, azért lassabb a torrent náluk.
Ezt úgy tudod kikerülni, hogy szolgáltatót váltassz. -
Kloss
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Csak 3-at kellett volna visszaolvasni.
A letöltési sebességet csak a szolgáltató felé küldött pénzcsomagokkal tudod növelni
Egyébként korlátozd be a feltöltési sebességet kb 70%-ra, így növekedhet a letöltési is. -
Levi123
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ezért kell vezetékes neten frissíteni a fw-t:
Hogy ne szakadjon meg a fw feltöltés, érdemes nem wireless kapcsolaton át fw-tfrissíteni, és jó ha ki van kapcsolva a számítógép tűzfala, és a vírusirtó is. -
Levi123
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én ajánlanám a vezetékes frissítést.. Nem hiába írták azt.
Mert nem tudod megoldani csak wlannal? -
Levi123
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Állítólag így van ezt én is olvastam..
-
Kloss
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Router config: Status--->Disconnect
Néhány perc múlva: Connect
Én is így szoktam
-
gex75
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Milyen interneted van most ? Ha kábelnetről (chello) beszélsz akkor valószinüleg igy nem
fog mennie - de ez nem a router hibája - hanem egyszerűen a chello központi szerverei
ugyanazt azt az ip cimet adják neked vissza. Az Adsl az más ott minden csatlakozkáskor új cimet kapsz, de kábelnetnél nem.Két módon tudod kikerülni : proxy-t használsz, vagy előfizetsz a rapidra.
-
Levi123
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Jól sejtettem..

-
gex75
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
status /active session résznél látod a routeren keresztül menő forgalmat, ott pl meg tudod nézni hogy melyik LAN ip forgalmaz hová.
status /wireless résznél pedig a sikeresen csatlakozott kliensek látod
sstatus/log részben pedig a sikeres wlan kliensek csatlakozását, azt is látod hogy ip cimet kapnak a router dhcp részétől, illetve azt is látod ha valaki csatlakozna a wireless részhez de
nem sikerül (mondjuk rossz wpa kulcsot ad meg).
Biztonságosabb lehet a hálózatod ha egedélyezed a MAC cim szerinti szürést, akkor
csak a te eszközeid használhatják a vezetékes és a wireless részt.
Igaz, hogy mac cimet lehet klónozni is.....
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Egyébként a Windows Vista-s noti látja a hálózaton a routert, a jelerősség is maximumon van, még a jelszót is kéri, ha csatlakozni próbálok wifin a notebookkal, de a kapcsolat valamiért nem jön létre. Nyitott hálózattal is próbáltam, de akkor sem ment. Kb ez a helyzet.