- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
myckey #14928 üzenetére
Főoldalas, refund-os hírnél is írtam...nagyon nem örülök ennek a
szaráradatnak ,mert így is volt elég nyavaja idén, meg van is.
Tök jó lett volna, ha csak pozitívum van az utóbbi évek, legjobban várt programja kapcsán, játékosok szemszögéből.
Ez nagyon nem jó nekünk, senkinek sem. Ennyi negatívum sosem nem jó.#14931Vesa
Szerintem a konzolosoknak inkább azzal van baja, amit Bep is mond.
De mindegy, én PC-n tolom majd. -
myckey
veterán
Szerintem mindenki az miatt hisztizik, ami miatt akar.
Az pedig senkitől sem elvárható, hogy ezt vagy azt vegyen.
Ami elvárható, hogy a játék, amire pénzt ad az ember, az játszható minőségű legyen. Erről pedig jöttek is előzetes hírek, asszem twitteren is, mármint hogy semmi gond nem lesz az előző generációs konzolokkal sem.Ezt most függetlenül CP 2077-től, konzoltól meg PC től, meg mindentől.
Szóval én így látom, ezek szerint nagyon nem egyformán vélekedünk, ami nem baj, abszolút nem !
-
myckey
veterán
TheVR is megy streamben !
Magyar feliratos, cenzúrázott, ami a nemeket illeti.Egyébként a karakterek meglehetősen tetszenek a játékban, az interakciók is, szövegkörnyezet.
-
myckey
veterán
Mióta világ a világ, emberemlékezet óta.....mindig saját magamnak állítom be a grafikus dolgokat. Soha nem választottam ezeket a profilokat.
PC-n rengeteg lehetőség van, sok megjelenés opció feleslegesen igényli a vasat, látszat nélkül vagy éppen olyan következménnyel ami egyeseknek zavaró is lehet. Ezekkel simán lehet nyerni több fps-t. -
myckey
veterán
válasz
BoneDragon #5819 üzenetére
Közelít 2021....
Már nem sok van hátra, és elérik a célt. -
myckey
veterán
Igen, ezt már odaát is sokan felvetettük. Érezhető némi visszaesés.
Kicsit olyan ez, mint a Witcher III esetében, ahol volt az a bizonyos anyag....aztán a végleges olyan lett, amilyen. ( számomra továbbra is szép- összességében ) .Nem tudom mit jelenthet a videóban található kiírás....remélem hogy a PCs végleges, jobban fog festeni, bizonyos részeiben.
Mert van, ahol már most is nagyon bejön amit látok.
Ez a jelenet például, abszolút helyén van. Szerepel a 18-as anyagban is, nem érzek benne visszaesést. Direkt figyeltem a tereptárgyakat,objektumokat is. Minden a helyén van, már amennyire jól látok.
nem túl éles...katt a képre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest