Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 8

senior tag

válasz razorbenke92 #16725 üzenetére

Curve mit mondott rá? Itt a fórumon nem fogjuk tudni neked megoldani, az biztos.

Ha még nem tetted, szerintem írj a curvenek egy panaszt, hogy vámeljárás alá vonták a kártyád. Lehet, hogy már tudnak a problémáról. Lehet, hogy újraküldik a kártyád másfajta csomagolásban. Vagy azt mondják, hogy fizesd ki, és visszatérítik utólag.

Ha lepattintott a curve, akkor fizesd ki a postának ami jár, és utána kérd vissza a curvetől a pénzt.
    Véleményem szerint a curvenek kellett volna tudni, hogy kell-e vámot/vámeljárást fizetni rá, és előre kifizetni a postázásnál, mivel a lejáratkori kártyapótlás és kártyaküldés ingyenes, és ha nem írják le, hogy külön postai díjakat számolhatnak fel rá mondjuk országtól függően (márpedig én sehol nem találtam ilyet, de szóljatok ha megtaláltátok), akkor számodra ingyenes kell, hogy legyen.
    Ugyanez igaz szerintem egyébként pótlásra, előfizetési csomag válozásakor új kártya küldésére, ha ingyenesnek jelölték és nem közölték az esetleges plusz postai díjak lehetőségét, akkor nekik kell állni a felmerült költségeket addig a pontig, amíg kezedbe veszed.

52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés