Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"ha használ az ember egy Sasst mondjuk, akkor igazából majdnem mindegy mikor terjednek el ezek a funkciók"
Hát azért nem mindegy, hogy ezeket a funkciókat "külső" segédeszközökkel kell elérni, úgy, hogy viszonylag nagy kódtömeg generálódik a viszonylag egyszerű kódból (pl. a SASS-kódból CSS-kód), vagy a böngésző natívan támogatja, és ezáltal a kisebb kód és a belső implementáció esetleges optimalizációja miatt még akár gyorsabb is lehet. Persze ez a nagyon távoli jövő, addig is maradnak a preprocessorok, de azért a natív támogatottság a jobb esetekben faszább is - igaz, a CSS3-as animációknál is lehetett bugokba futni eleinte, például amikor Firefoxon egy transition igen durván izzasztotta a CPU-t.
(utóbbit csak a natív megoldás minden esetben jóságának cáfolatára írtam
De nyilván ez is olyan, amit szép lassan javítanak)Azt én sem értem, az egymásba ágyazhatóság miért nem került képbe, ezt preprocessorok esetén mindenki szereti.
(#1734) honda 1993:
Ezek szerint tehát hivatalosan is elismered, hogy nem nézed meg a neked küldött megoldások egyikét sem?
Zedz úgy emlékszem, mintha kétszer is írta volna már korábban is neked a középre igazíthatóságot. Ha nem nézed meg, amit javasolnak neked, akkor igazából minek kérdezed? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kuponkunyeráló
- Steam topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bittorrent topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(utóbbit csak a natív megoldás minden esetben jóságának cáfolatára írtam
De nyilván ez is olyan, amit szép lassan javítanak)