- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda 1993
senior tag
válasz
Sk8erPeter #1740 üzenetére
Ez azért így, ebben a formában nem igaz.
.
Mert az hogy pl ma írtok nekem valamit és elolvasom, az nem azt jelenti hogy ma fogom alkalmazni, mert lehet hogy 2 napig nem is foglalkozok a témával mert éppen nem vagyok otthon, vagy nincs rá időm.
Aztán amikor pedig leülök a gép elé, valószínűleg elfelejtem a dolgot.Egyébként tényleg elég sűrűn van olyan hogy telefonról szoktam fórumozni és ugyebár olyankor csak olvasgatom a válaszaitokat.
.
-
Zedz
addikt
válasz
Sk8erPeter #1740 üzenetére
Persze a natív jobb, gyorsabb, és örülnék én is ha ez már böngészőkbe épített támogatott dolog lenne. Csak én megszerettem a Sasst, nincs vele sok probléma, így el tudok lenni ezek nélkül is.
A kódmennyiséggel kapcsolatos felvetésed nem teljesen értem. Nem csak annyi az egész, hogy az .scss fájlból legenerál egy .css-t, amit majd a böngésző letölt és megjelenít a felhasználó felé? Szóval igazából a felhasználó ebből mit sem érzékel, hisz úgy is csak a kész .css fájlt kapja meg, amit akkor is megkapna ha mi azt "natívan" kódoljuk le. Javíts ki ha tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest