Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sociopathic
csendes tag
Hello!
Lehet, hogy volt már róla szó, de az lenne a gondom, hogy szeretném a tartalom divemet középre tenni. Ez horizontálisan sikerült, használtam a margin:auto parancsot, de vertikálisan nem tudom, mert az auto érték a tetejére teszi. Ha viszont konkrét értéket írok be, akkor csak 1 felbontáson fog úgy kinézni, ahogy én szeretném, nagyobb felbontásban a tartalom alatt marad egy csomó üres rész. Ez mind firefoxban. Emellé még jön, hogy explorerben még akkor is tudom lefelé görgetni az oldalt, ha már ott nincs semmi, csak fehérség. Ha van valakinek ötlete erre a két problémára, légyszi segítsetek! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Formula-1
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest